Goodell har afgjort appelsag i Bountygate

NFL’s kommissær Roger Goodell traf tirsdag endelig en afgørelse i appelsagen om karantæner i Bountygate.

Og de fire nuværende og tidligere New Orleans Saints-spillere – Jonathan Vilma, Anthony Hargrove, Will Smith og Scott Fujita – fik ikke held til at overbevise Goodell om, at han skulle formildne straffene.

Hargrove, Smith og Fujita mødtes i juni med Goodell i forbindelse med en høring i appelsagen, mens Vilma afviste at mødes med Goodell, da Saints-linebackeren ikke måtte se de beviser, der dannede grundlag for undersøgelsen af ham.

Tirsdag konstaterede Goodell dog, at han fortsat er villig til at mødes med de fire spillere og genoverveje længden på karantænerne, hvis der kommer ny information i sagen.

Goodells afgørelse får dog hverken Vilma – der har to søgsmål kørende mod NFL og kommissæren – eller spillerforeningen NFLPA til at “kaste håndklædet i ringen”.

– Spillerne er skuffede over ligaens opførsel i forbindelse med processen. Vi gentager vores bekymringer over processens manglende fairness, undersøgelsens manglende integritet og den manglende juridiske myndighed i forhold til overenskomsten til at uddele straffe, udtalte spillerforeningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *