Glazer: NFL har fokus på en mand i “Deflategate”

Fox Sports’ Jay Glazer erfarer mandag aften, at NFL nu fokuserer sin efterforskning på en kontrollør fra New England Patriots, der potentielt kan have spillet en rolle i “Deflategate”-sagen om bolde, der havde et for lavt tryk i AFC-finalen.

Ifølge Jay Glazer er manden kontrollør i Patriots’ omklædningsrum, og en overvågningsvideo viser, at manden tager bolde fra officials omklædningsrum på Gillette Stadium i AFC-finalen og tager dem med ind til et andet område på stadion, hvor boldene efter den normale protokol ikke skal hen. Herefter tager han dem med ud på banen.

Manden er ifølge Glazer allerede blevet afhørt mere end én gang af NFL, og ligaen vurderer nu, om den mistænkte har gjort noget ulovligt, fortæller kilder til Jay Glazer. Men han er nu “centrum” for efterforskningen og en mand af “stærk interesse” for NFL, som Glazer beskriver det.

NFL konfiskerede i pausen af AFC-finalen mellem Patriots og Colts i alt 11 bolde, der havde et lavere tryk end den tilladte minimumsgrænse. Mistanken fra NFL går på, at en person hos Patriots bevidst har sænket trykket, efter at dommerne har godkendt boldene, for at gøre det lettere for quarterback Tom Brady at holde om bolden i det regnvejr, der prægede AFC-finalen.

Fra dommerne har godkendt boldene, er der typisk en kort periode af få minutter til kampen begynder, hvor folk fra holdet har boldene i deres varetægt. Typisk bruger holdets angreb kun de bolde, som holdet selv har haft med.

NFL fortæller til The Washington Post, at ligaen ikke har nogen kommentarer til den nyeste historie.

Patriots afviser, at holdet har gjort noget ulovligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *