Free agency 2017: Seneste nyt fra NFC insiders

I denne uge begynder free agency i NFL, og flere hundreder spillere vil i den kommende tid skifte hold. Draftday.dk har interviewet en lang række journalister, der dækker forskellige NFL-hold, for at få sidste nyt og rygter fra holdet. Her gælder det først seneste nyt fra ni forskellige NFC-hold.

* Hvis Dallas Cowboys fritstiller quarterback Tony Romo, som det ventes, at de gør senere på ugen, vil holdet have i alt otte millioner dollars på salary cappen. Det er dog ikke voldsomt mange penge, og derfor tror Mike Fisher, der dækker cowboyerne for 10.5 The Fan i Dallas, ikke, at Dallas vil være særligt aktive i free agency.
– Dallas vil ikke foretage sig noget stort i den første del af free agency, siger han til Draftday.dk.

I stedet forventer han, at Dallas øremærker dele af fripladsen på salary cappen til en kontraktforlængelse med den tredobbelte All-Pro-guard Zach Martin, der står uden en kontrakt efter den kommende sæson.
– Så Cowboys-fans skal se ham som den store signing, der kommer til sommer. Og så skal Cowboys også bruge fem eller seks millioner på at betale dette års draft picks, forklarer Cowboys-journalisten.

Han peger på, at løsningen på at lukke de huller i truppen, som Dallas Cowboys p.t. har, er “draft, draft, draft”.

* To af de bedste offensive linemen på markedet er begge fra Detroit Lions, men det bliver ifølge Michael Rothstein, som dækker Lions for ESPN, svært for løverne at holde fast i begge. Offensive tackle Riley Reiff og guard Larry Warford er de to free agents, og ifølge Rothstein er der en risiko for, at Lions ikke forlænger med nogen af de to.
– På dette tidspunkt vil jeg sige, at Lions er interesseret i begge, men beholder næppe begge. Det bedste bud er, at de holder fast i Riley Reiff – især fordi markedet for offensive tackles ikke er stærkt, siger Rothstein til Draftday.dk.

Ifølge ESPN-journalisten ved general manager Bob Quinn samtidig, at han ikke kan gå ind i 2017-sæsonen med en for ung angrebslinje, og derfor er det vigtigt at beholde én af de to veteraner.

* JP Finlay, der dækker Washington Redskins for CSN Mid-Atlantic, fortæller til Draftday.dk, at han umiddelbart forventer, at holdet vil signe en stor defensive tackle. Bennie Logan fra Philadelphia har holdet angiveligt vist en interesse i, fortæller Finlay, men han tror også, at Johnathan Hankins fra New York Giants kan være en mulighed. Til gengæld forventer han ikke, at Redskins vil give store tilbud på de måske bedste defensive tackles på markedet, Dontari Poe (Chiefs) og Brandon Williams (Ravens).

Derudover har Redskins ifølge Finlay interesse for Los Angeles Rams’ wide receiver Kenny Britt. Han tror ikke, at Redskins holder på hverken DeSean Jackson eller Pierre Garcon – holdets to startende wide receivers. Han forventer, at Redskins vil kæmpe hårdere for at holde på Garcon, selvom Jackson har sine støtter internt hos holdet.

* Der er især to spillere, som Tampa Bay Buccaneers ventes at jagte.

Mark Cook fra The Pewter Report, som bringer nyt om Bucs, fortæller til Draftday.dk, at Redskins’ wide receiver DeSean Jackson og Cardinals’ safety Tony Jefferson begge er navne, som Bucs bliver kædet sammen med.
– DeSean Jackson er en spiller, vi bliver ved med at høre rygter omkring. Vi ved, at holdet gerne vil være hurtigere, og Jackson vil bringe fart med sig. Derudover er (quarterback) Jameis Winston en stor fan af ham, og ved at signe Jackson som en free agency tager det pres at holdet i forhold til at vælge en wide receiver i 1. runde af draften, siger Mark Cook.

Rygterne fra NFL-verdenen går på, at Bucs er favoritter til at signe “D-Jax” på en aftale, der sikrer ham i gennemsnit 12 millioner dollars årligt.

Safety Tony Jefferson er samtidig interessant for Bucs, fordi general manager Jason Licht kender ham fra deres tid sammen i Arizona. Men Jefferson ventes dog at blive den bedst betalte safety fra dette års free agency-klasse og kan derfor kræve en stor kontrakt.

* For Philadelphia Eagles er der – ifølge Dave Zangaro fra CSN Philly – ét overskyggende issue: Fart på wide receiver-positionen.

Holdet har i de seneste dage forhandlet med New Orleans Saints om at bytte sig til hurtige Brandin Cooks, men ellers ser Zangaro de grønne ørne jagte Kenny Stills (Dolphins) eller DeSean Jackson (Redskins), der tidligere spillede for Eagles, og som har ført NFL i yards pr. reception i to af de tre seneste sæsoner.
– De er to hurtige fyre, der kan nå op af banen. Jackson er 30 år, men er stadig lige hurtig, og han vil blive budt velkommen tilbage for den rette pris. Stills er yngre, men mindre etableret, forklarer Dave Zangaro til Draftday.dk.

Han tror dog også, at Eagles kan byde på free agencys bedste wideout, Alson Jeffery (Bears), selvom han mere er en stor, muskuløs wideout – og ikke en receiver med fart i fødderne.
– Alshon Jeffery er ikke den hurtigste wide receiver I NFL, men han er heller ikke langsom. Og faktum er, at han er den bedste receiver, der rammer markedet, så Eagles bør være interesseret, siger Eagles-journalisten.

* Sam Bradford har brug for beskyttelse foran sig, og derfor forventer Tim Yotter fra “Viking Update”, at Minnesota Vikings vil gå hårdt efter at signe en erfaren offensive tackle.
– De mest sandsynlige muligheder er Andrew Whitworth (Bengals) eller Russell Okung (Broncos), hvis de ikke forlænger med Matt Kalil. Prisen for Whitworth eller Kalil er dog ikke lav, og på et tidspunkt vil prisen betyde, at Vikings trækker sig i konkurrencen om de spillere – de bedste offensive tackles på markedet, fortæller Tim Yotter til Draftday.dk.

Han forventer ikke, at Vikings vil signe andre, større navne, hvis de erhverver sig en offensive tackle. I stedet vil de fokusere på draften – og det er her, de ifølge Tim Yotter vil finde en erstatning for den fyrede running back Adrian Peterson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *