Free Agency 2017: Seneste nyt fra AFC insiders

Hvad gør Patriots i free agency? Hvem jagter Browns og Steelers? Og er Tony Romo en mulighed i Denver? En lang række beat writers, der dækker AFC-hold, giver over for Draftday.dk seneste free agency-nyt om de hold, de følger.

* Den største beslutning, som Cincinnati Bengals skal træffe i free agency, gælder én af holdets egne spillere. Jay Morrison, der dækker Bengals for The Dayton Daily News, fortæller til Draftday.dk, at fremtiden for offensive tackle Andrew Whitworth er holdets største beslutning i de kommende uger.

Den store Pro Bowler har spillet 11 sæsoner for Bengals og var i mange år én af NFLs bedste offensive tackles, men han er nu 35 år, og for første gang har Bengals ikke forlænget med ham, før han blev en free agent.
– Han vil gerne fortsætte som venstre tackle, men Bengals valgte offensive tackles i 1. og 2. runde af draften i 2015 i form af Cedric Ogbuehi og Jake Fisher. Pladsen i højresiden er Jake Fishers, og han viste lovende takter i 2016, da han først forblev dér og ikke skulle skifte side – eller fungere som guard. Jeg tror ikke, at Ogbuehi er klar til at starte som venstre tackle, og derfor er det så vigtigt at forlænge med Whitworth, siger Jay Morrison til Draftday.dk.

Han forventer, at Bengals vil forsøge at holde på Whitworth, men til gengæld tror han ikke, at Bengals kan vinde en budkamp om guard Kevin Zeitler eller cornerback Dre Kirkpatrick, der er to af holdets andre free agents. 

* Cleveland Browns har mere plads på salary cappen end noget andet hold i NFL, men alligevel forventer Fred Greetham fra Browns-sitet “Orange and Brown Report” ikke, at holdet vil gå shopamok i free agency.

Han forventer, at Browns vil signe tre til fem spillere, der kan blive starters herunder en safety, som holdet har behov for. Men truppen skal bygges op via draften.
– De er et 1-15-hold, der vil finde talent via draften. Det kan dog godt ændre sig, hvis en quarterback som Tyrod Taylor bliver ledig i free agency, fortæller Fred Greetham til Draftday.dk.

* Kun seks NFL-hold har mere cap space end New England Patriots, der p.t. har 60 millioner dollars I friplads. Alligevel forventer Kevin R. Duffy, der dækker Patriots for MassLive.com, ikke, at Patriots vil bruge mange penge på en markant free agent.

I stedet forudser han, at holdet vil bruge fripladsen på at forsøge at forlænge med holdets egne free agents i form af linebacker Dont’a Hightower, cornerback Logan Ryan og safety Duron Harmon, der dog ventes at have mange bejlere.
– Men hvis Patriots mister running back LeGarrette Blount, kan jeg se dem jagte Packers’ running back Eddie Lacy, der bør være relativt billig, fortæller Kevin Duffy til Draftday.dk.

Og så er det store spørgsmål naturligvis, om Patriots handler reserve-quarterback Jimmy Garoppolo. ESPNs Adam Schefter siger, at det ikke sker uanset prisen. Andre siger, at det kan ske, hvis prisen er den rette.
– Jeg skifter hele tiden selv holdning til det spørgsmål. Her og nu tror jeg dog, at de beholder Garoppolo, forklarer Kevin Duffy.

* Jacksonville Jaguars fokuserer på især fire positioner, som holdet vil forstærke via free agency. Ifølge Gene Frenette fra The Florida Times-Union er det guard-, cornerback- og safety-positionen, og så skal holdet finde en edge rusher.
– Jeg forventer ikke, at de forstærker sig på alle fire positioner, for der er masser af konkurrence, men jeg vil blive chokeret, hvis de ikke bruger rigtig mange penge på at lukke især to af de huller, siger Gene Frenette til Draftday.dk.

Han peger på guard Kevin Zeitler (Bengals), guard T.J. Lang (Packers), cornerback A.J. Bouye (Texans) og safety Tony Jefferson (Cardinals) som fire navne, man skal holde øje med omkring Jaguars.
– Jeg ved dog ikke, om de vil bruge mange penge på en edge rusher, for de fleste gode har fået et “franchise tag”, forklarer han.

Michael DiRocco, der dækker Jaguars for ESPN, er enig med sin kollega i, at Jaguars vil være aggressive i free agency, fordi holdet har 70 millioner dollars i friplads på salary cappen. Han tror, at Jabaal Sheard (Patriots) kan være en edge rusher, som Jaguars vil forsøge at signe. Og så er han også enig med Gene Frenette i, at Kevin Zeitler og A.J. Bouye har en høj prioritet.
– Bouye vil koste mest, men ved at signe ham skader de også (AFC South-rivalerne) Houston, forklarer han til Draftday.dk.

* Fans af Pittsburgh Steelers skal ikke forvente sig meget af free agency, fortæller Ray Fittipaldo fra The Pittsburgh Post-Gazette.

Holdet signer normalvis ikke mange, store navne udefra, men bygger op via draften og bruger i stedet  penge på at signe reserver. Det samme vil ske i de kommende uger, forudser Ray Fittipaldo.
– Forvent ingen store navne her. De leder efter reserver, siger han til Draftday.dk.

Holdets største prioritet er at forlænge med free agent-linebacker Lawrence Timmons – og måske også reserve-quarterbacken Landry Jones.

* Det bliver svært for Houston Texans at holde fast i cornerback-talentet A.J. Bouye, der fik sit store gennembrud i 2016. Det vurderer Rivers McCown fra Football Outsiders, der følger Texans tæt.

Flere beat writers tror, at Texans’ tilbud vil friste Bouye, men McCown forudser at markedet for ham bliver så stærkt, at Texans virkelig skal oppe sig for at beholde ham.
– Holdene er desperate efter spillere, der spillede som ham sidste år, siger McCown til Draftday.dk.

Nate Davis fra USA Today kalder over for Draftday.dk cornerback A.J. Bouye for den mest interessante free agent I år, og både beat writers hos Jaguars og Jets har sagt, at de forventer, at de to hold vil kæmpe hårdt for at signe den 25-årige cornerback.

* Denver Broncos er interesseret i Tony Romo, hvis han bliver fyret, og hvis prisen er den rette. 

Den højtprofilerede Cowboys-quarterback ventes at blive fyret på torsdag den 9. marts, når det nye NFL-år begynder, og til den tid kan Denver altså byde på ham. Og Benjamin Albright fra radiostationen AM1340 i Denver fortæller til Draftday.dk, at Broncos har interesse, hvis Romo ikke kræver mere end 10 millioner dollars årligt. Chicago Bears og Houston Texans ventes dog også at byde på Romo.

Benjamin Albright forventer samtidig, at Broncos siger farvel til nose tackle Sylvester Williams og vil forsøge at forstærke den indvendige del af forsvarslinjen med en anden lineman.

* New York Jets har allerede dumpet flere veteraner, der havde store lønninger i 2017 i form af blandt andre center Nick Mangold, wide receiver Brandon Marshall og cornerback Darrelle Revis, og holdet går derfor ind i free agency i jagten på yngre free agents, der kan forstærke truppen. Men på enkelte positioner vil man stadig signe ældre spillere.

Darryl Slater, som dækker Jets for NJMedia.com, fortæller til Draftday.dk, at han tror, at holdet først og fremmest vil jagte en erfaren offensive tackle som for eksempel Kelvin Beachum (Jaguars) eller Russell Okung (Broncos).
– De har også brug for hjælp på edge rusher-positionen, og Nick Perry kan være manden, man skal holde øje med dér, siger Slater.

Derudover forventer Darryl Slater også, at Jets vil være inde i kampen om top-cornerbacken A.J. Bouye fra Houston Texans.

* Jeff Zrebiec, der dækker Baltimore Ravens for avisen The Baltimore Sun, fortæller til Draftday.dk, at ravnenes primære fokus i free agency er at beholde deres egne spillere.

Nose tackle Brandon Williams, fullback Kyle Juszczyk og højre tackle Ricky Wagner er alle free agents, og dem vil Ravens’ general manager Ozzie Newsome kæmpe hårdt for at forlænge med. Ellers forventer han, at holdet vil forsøge at lukke en række huller i truppen herunder på cornerback-, pass rusher- og wide receiver-positionerne. 
– I en perfekt verden er Logan Ryan (Patriots) et godt fit. Men Ravens kan meget vel ryge ud af en priskrig om ham, siger Jeff Zrebiec til Draftday.dk. 

Han tror ikke, at Ravens har råd til en meget dyr wide receiver som Alshon Jeffery, men Pierre Garcon og Kenny Britt er muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *