Blog: Fortsat ubesejret – Syv hold tilbage

Syv hold er fortsat ubesejret og har fortsat en chance for at gå 16-0 i den regulære sæson og for at kopiere Miami Dolphins’ perfekte sæson fra 1972.

Vi følger de ubesejrede hold hele sæsonen, indtil det sidste hold – hvis det sker – taber.

De mandskaber der vinder i denne runde og går 3-0 har en statistisk virkelig god chance for at nå slutspillet.

Siden 1990 har 75,2 procent af de hold, der er startet sæsonen 3-0, kvalificeret sig til de sjove januar-kampe, så bliver det til gevinst i denne runde, ser det virkelig godt ud.

Arizona Cardinals
Cardinals møder divisionsrivalerne fra San Francisco 49ers hjemme i Glendale. Gæsterne er 1-1 og tabte Sunday Night til Chicago Bears efter at have sat en føring over styr, men alligevel er 49ers favoritter med tre point. Cardinals er det første hold siden 1982, der er 2-0 efter i begge kampe at have været bagud ved indgangen til fjerde quarter og så har holdt modstanderen fra point.

Krystalkuglens bud: Cardinals vinder

Buffalo Bills
Bills har ikke været i slutspillet siden 1999 og har ikke vundet flere end seks kamp i nogen af de sidste tre sæsoner. Nu fører de AFC East efter sejre over Chicago Bears og Miami Dolphins og er favorit med 2,5 point hjemme mod San Diego Chargers (1-1), der i sidste runde slog Seattle Seahawks.

Krystalkuglens bud: Chargers vinder

Læs også: Krystalkuglen 2014: 3. spillerunde

Carolina Panthers
Panthers vandt en flot sejr sidste uge over Detroit Lions, og det stærke forsvar står denne gang over Pittsburgh Steelers (1-1). Steelers har haft 10 dage til at forberede sig ovenpå et skuffende nederlag forrige torsdag til Baltimore Ravens. Panthers er favorit med tre point og har vundet otte hjemmekampe i træk.

Krystalkuglens bud: Panthers vinder

Cincinnati Bengals
Hjemme på Paul Brown Stadium skal Bengals (favorit med syv point) forsøge at fortsætte de gode takter, når Tennessee Titans (1-1) kommer på besøg. Bengals har ligaens tredje bedste kasteangreb, men løbeangrebet kommer i fokus mod Titans, der i snit har tilladt 143,5 yards pr. kamp.

Krystalkuglens bud: Bengals vinder

Denver Broncos
Broncos kommer på en svær, svær opgave ude mod Seattle Seahawks (1-1), der hjemme på CenturyLink Field er nærmest usårlige. Peyton Manning og co. har stor revanche til gode ovenpå det ydmygende nederlag i Super Bowl tilbage i februar, mens Seahawks er favorit med fem point.

Krystalkuglens bud: Seahawks

Houston Texans
Hånden op, hvis du havde regnet med, at Texans var ubesejret efter to kampe! Texans har en god chance for at gå 3-0, når de møder New York Giants på MetLife Stadium. Giants er 0-2 og har store offensive problemer, og det er guf for Texans, der har tilladt færrest point af alle hold.

Krystalkuglens bud: Texans vinder

Læs også: Krystalkuglen 2014: 3. spillerunde

Philadelphia Eagles
Eagles er det første hold, der har vundet de to første kampe efter at have været bagud med mindst 14 point i hver kamp. Nu gælder det Washington Redskins (1-1), hvis forsvar lavede 10 sacks mod Jacksonville Jaguars, og som starter Kirk Cousins i stedet for skadede Robert Griffin III.

Krystalkuglens bud: Eagles vinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *