Flere NFL-hold har henvendt sig til Andreas Knappe

8-10 NFL-hold har de seneste døgn henvendt til sig Andreas Knappes agent, efter at danskeren fredag blev fyret hos Atlanta Falcons.

Det fortæller agenten, John Pace, til Draftday.dk.

NFL-holdene har alle henvendt sig til agenten for at spørge ind til den 6 fod 8 inches-store offensive tackle, der er klar til at fortsætte karrieren i NFL.
– Han er på deres radar, men endnu har det ikke ført noget med sig. Men holdene kan se et perspektiv i en stor offensive tackle som ham med de fysiske evner, siger John Pace i telefonen fra USA til Draftday.dk.

Næste skridt vil ifølge agenten være, at Andreas Knappe bliver tilbudt en workout, hvor han skal vise sig frem foran det hold, der har inviteret ham på besøg. I NFL-verdenen sker det typisk om tirsdagen.
– Jeg kan få det opkald med invitationen i morgen, eller det kan ske i midten af sæsonen. Det er umuligt at svare på, forklarer han.

I teorien kan et hold signe ham direkte til 53 mand-truppen, men oftest bliver en ung spiller uden et hold i første omgang signet til et holds practice squad.

Andreas Knappe blev fredag fyret hos Atlanta Falcons, der i april havde signet ham som en undrafted rookie, da han ikke blev valgt i NFL-draften. Det var general manager Thomas Dimitroff, der gav silkeborgenseren nyheden. Men først søndag fik han besked om, at han ikke kom på holdets practice squad.
– De var ikke sikre (fredag, red.), derfor fik han ikke besked på det, fortæller agenten.

Forinden havde Knappe kun været på banen på 55 angrebsspil i Falcons’ fire preseason-kampe. Alligevel fornemmede han ikke, at han var på vej ud.
– Du ved ikke, hvorfor han ikke får mere spilletid. De kan gemme ham fra andre hold. Eller de kan have et behov for at se andre spillere mere an. Det er umuligt at vide. Og så var han uheldig. I én af kampene (den tredje mod Arizona Cardinals, red.) var han kun på banen på to spil, fordi Falcomns hurtigt scorede touchdown, forklarer John Pace.

Andreas Knappe vil nu holde sig i form og vente på opkaldet fra et andet NFL-hold, der måske kommer.
– Hans humør er fint. Han er meget professionel og klar på at fortsætte, siger John Pace.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *