Favres sexsag hjalp spiller anklaget for Favre-hit

Mitch Trubisky, North Carolina, 6’3, 225 – Har evnerne til at blive en franchise QB; kun ét år som starter

Brett Favres sexsag hjalp Anthony Hargrove i appelsagen, hvor Hargrove krævede at få sin karantæne for rollen i “Bountygate”-skandalen droppet – og tirsdag fik medhold.

Det fortæller flere medier.

Hargrove, der nu er en free agent, løj ifølge appeldommeren Paul Tagliabue, da han i marts 2010 blev afhørt vedrørende en mulig ulovlig, gevinst på Brett Favres hoved under NFC-finalen det år. Det vurderede NFLs commissioner Roger Goodell allerede, da sagen første gang blev afsluttet, og tirsdag gav appeldommeren, eks-commissioner Paul Tagliabue, så Goodell ret.

Alligevel valgte Tagliabue at droppe karantænen på syv spilledage, som Hargrove skal have. Sådan en forseelse kræver nemlig kun en bøde, mener Tagliabue.

Og her skelede Tagliabue paradoksalt nok til “skydeskiven” i NFC-finalen, Brett Favres, berømte “sexsag”.

Her fik Favre for to år siden en bøde af NFL på 50.000 dollars for obstruere arbejdet med at finde sandheden, da han var anklaget for at have sendt frække billeder til en kvindelig ansat hos New York Jets. Og når Favre ikke skulle have mere end en bøde, skal Hargrove heller ikke have det, mener Tagliabue.
– Selvom sagen ikke er helt sammenlignelig med den nuværende sag, illustrerer den NFLs praksis med at give bøder – og ikke suspendere spillere – for dette alvorlige brud på reglerne af denne type, skriver Tagliabue i sin kendelse.

Så Hargrove slipper altså – med hjælp fra manden, som han og flere Saints-trænere ville slå ud af NFC-finalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *