Fantasy football: Waiver wire 2. spillerunde

Fantasy football sæsonen er for alvor i gang og her er mit bud på, hvilke spillere du bør holde øje med på denne uges waiver wire.

Husk også at du hver søndag på vores Facebook-side Facebook.dk/draftdaydk kan få mit bud på, hvem du skal starte eller bænke.

Waiver wire 2. spillerunde

QB Terrelle Pryor, Oakland Raiders (QB2)
Pryor vil næppe skaffe dig mange passing yards, men hans 112 yards rushing var næst højest af alle spillere i første runde. Bænk ham i håb om, at han stadig er relevant, når din quarterback har bye.

QB E.J. Manuel, Buffalo Bills (QB2)
Hvis du spiller i en 14 mands liga kan du være heldig, at Manuel er ledig på waiver wire. Han gjorde det glimrende med 150 passing yards og to touchdowns mod Patriots i premieren.

QB Mike Glennon, Tampa Bay Buccaneers (Keeper)
Spiller du i en keeper liga kan du med fordel kigge nærmere på Bucs’ Mike Glennon. Josh Freeman skal ikke lave mange fejl, før Glennon får chancen.

RB Joique Bell, Detroit Lions (RB3)
Bell, og ikke Mikel LeShoure, er reserve til Reggie Bush, og uanset om sidstnævnte spiller og er klar, så vil Bell få både snaps på passing downs og goal line carries.

RB Da’Rel Scott, New York Giants (RB4)
David Wilson fumblede to gange mod Cowboys, og det tidligere førsterundevalg har ikke lang snor hos Tom Coughlin. Scott løb fem gange og greb fem bolde for 51 yards i premieren.

RB Bilal Powell, New York Jets (RB4)
Ivory er de facto starter, men Powell spiller på passing downs. Jets vil være bagud flere gange i løbet af sæsonen, og Powell løb 12 gange og greb fire bolde for 35 yards i premieren.

RB LeGarrette Blount, New England Patriots (RB5)
Stevan Ridley har fumbling problemer, og Blount er næste mand i rækken. Det her er et “stash på hylden” waiver pick up, for Blount kan sagtens få flere carries fremadrettet.

RB Willis McGahee/Jonathan Dwyer (spekulativt)
LeRod Stephens-Howling er ude, David Wilson fumblede et par gange osv. Running backs bliver skadet og underpræsterer, og derfor er der allerede workouts for spillere som McGahee og Dwyer. Har du plads i din trup, så er det værd at overveje en af de to…

WR Julian Edelman, New England Patriots (WR3)
Edelman er listet som direkte backup til Danny Amendola, men han spillede fra start mod Buffalo Bills og scorede to touchdowns – det har han nu gjort i de sidste tre fulde kampe, han har spillet.

WR Jerome Simpson, Minnesota Vikings (WR3)
Simpson greb blot 26 bolde for Vikings sidste år men med Percy Harvin væk, har den store wide receiver fået en ny rolle. I premieren blev det til syv receptions for 140 yards.

WR Leonard Hankerson, Washington Redskins (WR4)
Hankerson imponerede i premieren mod Philadelphia Eagles, hvor det blev til fem catches for 80 yards og to touchdowns.

WR Reuben Randle, New York Giants (WR4)
Randle er tredjeviolin i Giants’ angreb, men de kører mange sæt med tre wide receivers, og derfor er Randle egentlig starter. Greb fem bolde for 101 yards i åbningskampen mod Dallas.

WR Andre Roberts, Arizona Cardinals (WR4)
T.Y.Hilton var tredjevalg hos Colts i Bruce Arians system, og Andre Roberts har samme funktion hos Cardinals. Det blev til syv catches for 97 yards i premieren.

WR Kenny Stills, New Orleans Saints (WR5)
Stills har big play evner og greb to bolde for 86 yards i premieren. Der vil ikke gå lang tid, før han er en større del af Saints’ angreb.

TE Brandon Myers, New York Giants (TE1/TE2)
Myers er ikke helt startermateriale endnu, men syv catches for 66 yards og et touchdown lover godt for sæsonen. Der er mange om buddet hos Giants, men Myers ser ud til at få sine receptions.

TE Dallas Clark, Baltimore Ravens (TE2)
Clark hev syv bolde ind for 87 yards i premieren og kunne også have krydret med et touchdown, hvis ikke det havde været for en af de tre tabte bolde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *