Fantasy football: 17 spillere til ugens waiver wire

Fantasy football er på vej ind i den afgørende fase, og det er nu slutspilspladserne afgøres. Vi har fundet 17 spillere, der i denne uge er værd at se nærmere på.

QB Blake Bortles, Jacksonville Jaguars
Hvis du er ude efter en bye week-erstatning på quarterback, er Bortles en rigtig god løsning. Han møder Ravens, der har tilladt næst flest point til quarterbacks, og han har kastet for mindst 242 yards og mindst to touchdowns i seks af otte kampe i år.

QB Kirk Cousins, Washington Redskins
Cousins er min nummer to på listen over streaming quarterbacks. Cousins har en fantastisk matchup mod New Orleans Saints, der de sidste to uger har tilladt 77 point. I weekenden kastede Marcus Mariota fire touchdowns mod Saints.

QB Marcus Mariota, Tennessee Titans
Mariota imponerede med fire touchdowns mod Saints, men det var en fantastisk matchup. I denne runde bliver det noget sværere mod Carolina Panthers. Mariota er dog klart værd at tilføje i dynasty ligaer, hvis du har plads på rosteren og mulighed for at holde på ham til næste sæson.

RB James Starks, Green Bay Packers
Starks har de seneste uger været den bedste back hos Packers. Nu er Eddie Lacy tilmed lyskeskadet, og det hæver Starks værdi betragteligt. Starks har en fremragende matchup mod Detroit Lions.

RB Jeremy Langford, Chicago Bears
Langford imponerede i Monday Night og nettede 142 yards og et touchdown. Matt Forte risikerer at misse endnu en uge, så det er værd at samle Langford op. Og endnu mere hvis du spiller i dynasty liga. Forte er free agent efter denne sæson, og Langford kan meget vel være Bears’ kommende starter. 

RB Antonio Andrews, Tennessee Titans
Titans’ midlertidige head coach Mike Mularkey sagde, at Andrews ville være Titans’ arbejdshest. Han skuffede ikke. Andrews fik 19 carries for 88 yards mod New Orleans Saints og greb en bold for 23 yards. Det er lidt mudret med David Cobb på vej tilbage, men Andrews ligner lige nu starteren.

RB James White, New England Patriots
Brandon Bolden er også en mulighed, men jeg ser mere James White som spilleren, der overtager for Dion Lewis. Det gjorde han tidligere på sæsonen, da Lewis var ude med en skade. Bemærk dog at Patriots’ running backs ofte er boom eller bust.

RB Karlos Williams, Buffalo Bills
Williams var tilbage efter sin hjernerystelse og imponerede igen med ni carries for 110 yards og to touchdowns trods begrænset spilletid. LeSean McCoy har en mindre skulderskade, og Bills spiller allerede torsdag, så det kan være Williams’ chance. Rookien har scoret i alle sine fem NFL-kampe.

RB Joique Bell, Detroit Lions
Lions havde friuge i weekenden, og derfor kan Bell stadig være ledig i din liga. Han ligner lige nu den bedste fantasy back i Detroit og løb i uge otte syv gange for 56 yards mod Kansas City Chiefs.

WR Michael Crabtree, Oakland Raiders
Crabtree er for alvor tilbage, og han har grebet 20 bolde for 273 yards og fire touchdowns i de sidste fire kampe. Vigtigere: Han har fået flere targets end Amari Cooper og har en virkelig god kemi med Derek Carr.

WR Willie Snead, New Orleans Saints
Snead er stadig ledig i en del ligaer, og han leverer uge efter uge. Hans bundniveau ligner fem catches for 70 yards med chance for touchdowns og lidt flere yards. En solid WR3 på ugenlig basis og en god flex.

WR Michael Floyd, Arizona Cardinals
Cardinals sad over i sidste uge, så Floyd kan flyve lidt under radaren. I de tre foregående kampe har Floyd grebet 12 bolde for 215 yards og tre touchdowns, og han har fået 20 targets. Der er stadig mange om budet i Arizona, men Floyd vil få sin del af kagen.

WR Cole Beasley, Dallas Cowboys
I virkelig dybe ligaer bør du kigge på Beasley, der greb hele ni bolde for 112 yards og to touchdowns for mod Philadelphia Eagles. Matt Cassel får endnu en start for Dallas, og han vil ofte tage den korte rute, hvor Beasley opererer.

WR Dorial Green-Beckham, Tennessee Titans
“DGB” var også en af de spillere, som Mularkey annoncerede ville få mere action. Mod Saints fik Green-Beckham hele 10 targets, og han greb de fem for 77 yards. Titans-rookien vil blive integreret mere og mere i angrebet, og i dynasty ligaer er han en potentiel stjerne på sigt.

WR Devin Funchess, Carolina Panthers
Har du plads på rosteren og spiller i en dynasty liga, så er Funchess en udmærket investering. Rookien vil få en større rolle resten af sæsonen og næste år, og i weekenden greb Funchess tre bolde for 71 yards og et touchdown.

TE Vernon Davis, Denver Broncos
Davis fik næsten ingen spilletid mod Colts, men det bør ændre sig i den kommende runde. Godt nok har Davis ikke den bedste matchup mod Kansas City Chiefs, men han er stadig et mål for Peyton Manning. 

TE Zach Ertz, Philadelphia Eagles
Ertz har mindst 43 yards receiving i fem af sæsonens otte kampe, så er du på udkig efter en bye week-erstatning med et solidt bundniveau, så kan han være manden. Eagles har en god matchup mod Dolphins, der har tilladt 69 point de seneste to kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *