Fantasy football: Stream team week 9

Hele seks hold er på bye i denne uge, og derfor skal mange fantasy football-managers finde alternative løsninger. Her får du et bud på, hvilke spillere du kan streame i denne uge.

Listen er lavet ud fra standard scoring og med stats fra NFL.com. Hvis din(e) liga(er) spiller med PPR eller alternativt scoringsystem, skal du lige huske at tage det med i dine overvejelser.

Ugens stream team

QB Dak Prescott, Dallas Cowboys @ Cleveland Browns
Prescott spiller stadig som en rookie, og hans præstationer vil være svingende. Men Prescott har en fantastisk matchup i denne uge mod Cleveland Browns, der i de sidste fire uger i snit har tilladt 22,96 fantasy point til modstandernes quarterback. Browns har tilladt 1226 yards (tredjeflest), ni touchdowns (flest) og kun lavet én interception, og derfor bør der være gode muligheder i den her matchup for Prescott. Han spiller bag en af ligaens allerbedste offensive linjer og har Dez Bryant tilbage. Prescott bør kunne give dig 20 point eller flere.

RB Charcandrick West, Kansas City Chiefs vs. Jacksonville Jaguars
Spencer Ware har en hjernerystelse og spiller ikke, og derfor starter West. Og han er en oplagt RB1, for Chiefs har ikke andre løsninger, og med den workload Chiefs normalt giver deres running backs, ser det virkelig godt ud for West. Over de seneste fire uger har Jaguars i snit tilladt 23,77 point til modstandernes running backs, der desuden har fået 24 red zone touches – flest af alle i den periode. Hvis vi tager sidste uges kamp ud af ligningen, hvor Ware blev skadet, har Ware i snit haft 18,3 touches pr. kamp i Chiefs’ seks andre kampe. Så det er den workload, vi taler om for West.

RB Devontae Booker, Denver Broncos @ Oakland Raiders
Booker har kun trænet begrænset i ugen op til kampen, men han bør være “all systems go”. I de sidste to kampe, den ene fra start, har Booker fået 18 og 24 touches, og han bør uden problemer lande i samme område mod Raiders. Raiders’ forsvar har de seneste to uger gjort det bedre mod løb, men det har været mod Jacksonville Jaguars og Tampa Bay Buccaneers. Sidst de mødte en kvalitetsback var i uge seks, da Kansas City Chiefs’ running back Spencer Ware kombinerede for 163 yards og scorede et touchdown. Bookers matchup er for god til at lade ham sidde på bænken.

WR Terrelle Pryor, Cleveland Browns vs. Dallas Cowboys
Dallas har været dygtige til at lukke ned for modstandernes wide receivers, men mod Browns vil de være uden Morris Claiborne og safety Barry Church. Samtidig får Browns Corey Coleman tilbage, og det bør åbne op for Pyror. I fem af otte kampe har Pryor fået ni eller flere tagets og i tre kampe har han fået 13 eller flere. Cody Kessler vil næppe tøve med at gå efter sin store receiver, der har 41 catches for 532 yards og tre touchdowns for sæsonen.

WR Jarvis Landry, Miami Dolphins vs. New York Jets
Landrys targets er gået ned i de seneste uger takket være et stærkt Miami-løbeangreb. 17 samlede targets i de sidste to kampe er ikke imponerende i forhold til, hvad han tidligere har fået. Men Landry har et højt bundniveau og har grebet for mindst 59 yards i alle pånær én kamp. I de seneste to kampe har han scoret 9,10 og 9,80 point i standardligaer, og New York Jets har de seneste fire uger tilladt næstflest passing touchdowns (6) og fjerdeflest redzone-targets (15).

TE Antonio Gates, San Diego Chargers vs. Tennessee Titans
Gates har kæmpet med skader og har til tider været overstrålet af rookie Hunter Henry. Derfor har han også været ledig i mange ligaer og er blevet brugt som streaming option. De sidste to uger har Gates dog set 19 targets, og han har en kanon matchup mod Titans. Titans har tilladt 23 receptions for 221 yards og to touchdowns til tight ends de sidste to uger, og positionen har set hele syv redzone targets. Gates bør kunne give dig tocifret antal point i denne runde.

DST Carolina Panthers @ Los Angeles Rams
Rams har været gavmilde mod modstanderes forsvar i de seneste uger. I London kastede Case Keenum fire interceptions, og generelt har angrebet haft enormt svært ved at sætte point på tavlen. Rams har scoret ligafærrest 17,1 point pr. kamp, og Panthers bør kunne holde Rams-offensiven i skak. Rams har i alt 13 giveaways i år, femteflest af alle hold, så Panthers har gode muligheder for at skabe turnovers.

Boom/bust

QB Russell Wilson, Seattle Seahawks vs. Buffalo Bills
Wilson har været elendig i den første halvdel af sæsonen og har ikke scoret et touchdown i de tre seneste kampe. Faktisk har han kun scoret flere end 15 point i én af syv kampe, og derfor er der risiko ved at starte Wilson. Meldingerne er dog, at Wilson har smidt sin knæbøjle, og det bør hjælpe hans mobilitet. De sidste to uger har Bills i snit tilladt flere end 23 point til quarterbacks og i alt fem passing touchdowns, så der er pointmuligheder i Wilsons matchup.

Overvej også: Ryan Tannehill, Dolphins vs Jets / Colin Kaepernick, 49ers vs Saints

RB Tim Hightower, New Orleans Saints @ San Francisco 49ers
Siden 49ers mistede linebacker Navorro Bowman har deres forsvar været forfærdeligt mod løb. I de sidste to kampe er 49ers blevet løbet over for 562 yards og fem touchdowns, og derfor er der rigtig gode muligheder for Saints’ running backs. Jeg vil anbefale Hightower, der overtog for en bænket Mark Ingram i sidste uge og vil få mere arbejde end tidligere i denne sæson. Ingram vil stadig få carries og måske starte, men Hightowers loft synes højere. Måske kan du starte begge…

Overvej også: Derrick Henry, Titans @ Chargers / DeJuan Harris, 49ers vs. Saints

WR Ty Montgomery, Green Bay Packers vs. Indianapolis Colts
Den her er lidt tricky, for Montgomery arbejder i øjeblikket mest med Packers’ gruppe af running backs. Så han kan få masser af snaps i holdets backfield, og det er rigtig godt for Montgomerys værdi. I to kampe mod Dallas Cowboys og Chicago Bears fik Montgomery 13 og 19 touches og kombinerede for 104 og 126 yards. Der er klar upside med Montgomery i en flex eller som potentiel WR2. Hold dog øje med, om han spiller, da han var inaktiv i sidste uge på grund af en skade.

Overvej også: Michael Thomas, Saints @ 49ers / Tyrell Williams, Chargers vs. Titans

TE Kyle Rudolph, Minnesota Vikings vs. Detroit Lions
Intet hold har været dårligere mod tight ends end Lions, der har tilladt otte touchdowns til positionen i denne sæson. Vikings’ angreb har ikke mange offensive strenge at spille på, men Rudolph har god kemi med Sam Bradford, og der er gode chancer for masser af yards og potentielt et touchdown.

Overvej også: Clive Walford, Raiders vs. Broncos / Julius Thomas, Jaguars @ Chiefs

One week lineup 1 point PPR

QB Colin Kaepernick, San Francisco 49ers
RB Jonathan Stewart, Carolina Panthers
RB Charcandrick West, Kansas City Chiefs
WR Dez Bryant, Dallas Cowboys
WR Tyreek Hill, Kansas City Chiefs
WR Michael Thomas, New Orleans Saints
TE Antonio Gates, San Diego Chargers
Flex: Derrick Henry, Tennessee Titans
DST: Carolina Panthers

Er du enige eller uenig eller bare har bedre bud, så smid en kommentar eller fang på mig Twitter på @JacobNoertov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *