Fantasy football: Stream team week 10

Der er fire hold på bye men fortvivl ikke: Stream team week 10 giver dig forskellige muligheder for at finde spillere, der stadig kan være ledige i din liga eller som normalt sidder på din bænk. Her får du ugens Stream team, boom/bust og one week lineup.

Recap sidste uges stream team

Stream team: Dak Prescott (QB7), Charcandrick West (RB20), Devontae Booker (RB41), Terrelle Pryor (WR20), Jarvis Landry (WR60), Antonio Gates (TE4), Carolina Panthers (DST6)

Boom/bust: Russell Wilson (QB2), Tim Hightower (RB8), Ty Montgomery (WR28), TE Kyle Rudolph (TE19)

One week team 1 point PPR: Colin Kaerpernick (29,20 point), Charcandrick West (10,40), Jonathan Stewart (4,20), Dez Bryant (2,90), Tyreek Hill (6,20), Michael Thomas (24,30), Antonio Gates (18,50), Derrick Henry (0,00), Carolina Panthers (7,00)

Stream team week 10

QB Jay Cutler, Chicago Bears @ Tampa Bay Buccaneers
Bottom line: Bucs’ forsvar er bundelendigt, og de sidste tre uger har de i snit tilladt flere end 25 point til modstandernes quarterback. Samtidig har de tilladt1000 passing yards, ni touchdowns og kun lavet én interception, og de sidste to kampe har de tilladt modstanderne 73 point. Cutler har kun spillet få kampe i denne sæson, og derfor er sample-størrelsen ikke særlig stor. Men han har et par dygtige mål i receiver i Alshon Jeffery og tight end Zach Miller, og det bør være nok til at give flere end 20 point.

RB LeGarette Blount, New England Patriots vs. Seattle Seahawks
Blout er afhængig af at score touchdowns, men det er der også virkelig gode chancer for hjemme mod Seahawks. De sidste fire uger har Seahawks tilladt 22 red zone touches og hele 14 red zone “goal-to-go”. Patriots’ angreb bør sætte mange point på tavlen mod et Seahawks-forsvar, og de vil med stor sandsynlighed få flere tæt på end zone. Det er Blount-territorium, så jeg forventer 15-17 carries for 60+ yards med et touchdown eller to til følge.

RB Mark Ingram, New Orleans Saints vs. Denver Broncos
Ja, Broncos’ forsvar er ganske stærkt mod kast, men det er ganske svagt mod løb. Derfor kan Saints med fordel forsøge at bruge Ingram, der i sidste uge endelig leverede varen, selvom det var mod et virkelig dårligt 49ers’ forsvar. Broncos har tilladt 561 rushing yards på blot 116 carries (4,8 yards pr. carry), og i snit flere end 20 points til running backs. Ingram har muligheden for at give dig 70-80 rushing yards og et touchdown.

WR Jordan Matthews, Philadelphia Eagles vs. Atlanta Falcons
Falcons må undvære deres top-cornerback Desmond Trufant, så Matthews kommer med stor sandsynlighed til at stå overfor Brian Poole. Og der er masser point at hente mod Falcons, der de sidste fire uger har tilladt 31,28 point i snit til wide receivers, 812 yards og syv touchdowns. Matthews fik 10 targets i sidste uge og hev de otte ind for 88 yards, og han bør som minimum kunne give det samme i denne uge.

WR Mohamed Sanu, Atlanta Falcons @Philadelphia Eagles
Vi går over på den anden side af bolden og bliver i samme kamp. Mohamed Sanu er de senste to uger trådt i karakter som Matt Ryans andenreceiver, og han har hevet 14 af 17 targets ind for 158 yards og et touchdown. Volumen og yards bør give Sanu point nok til WR2, og hvis han også griber et touchdown, er han WR1. De sidste fire uger har Eagles tilladt 17 red zone-targets og i snit 28,28 point til wide receivers.

TE Zach Miller, Chicago Bears @ Tampa Bay Buccaneers
I Cutlers første kamp tilbage (uge otte) så Miller sæsonhøje 10 targets og greb de syv for 88 yards. Det alene gjorde ham til den niende bedste tight end i den runde, og i denne uge møder han Bucs, der de sidste to kampe har tilladt tre touchdowns til tight ends. Derudover har Bucs opgivet 10 receptions for 145 yards og i snit tilladt 16,25 points til positionen. Miller har gode chancer for at ende som top-fem tight end i denne uge.

DST Washington Redskins vs. Minnesota Vikings
Vikings er gået totalt i stå, og angrebet har kun scoret 10, 10 og 16 point de seneste tre uger. Nu venter en svær udekamp mod Redskins, der de seneste uger har fået lagt masser af pres på modstandernes quarterback. Når man skal finde et godt DST, skal man se efter lavtscorende kampe, hvor forsvarene har mulighed for at lave sacks og skabe turnovers, og det tror jeg, at Redskins har gode muligheder for at gøre mod Vikings.

Boom/Bust

QB Carson Wentz, Philadelphia Eagles vs. Atlanta Falcons
Wentz har spillet som en rookie i de seneste uger, men Falcons’ forsvar er virkelig dårligt mod kast. De sidste fire kampe har det tilladt mindst 26 point til modstandere som Seahawks og Bucs, og i alt 1223 passing yards og ni touchdowns. Hvis Wentz rammer dagen, så kan han lave rigtig mange point og måske give dig et par touchdowns og 300 yards eller mere.

Overvej også: Blake Bortles, Jaguars vs. Texans / Russell Wilson, Seahawks @ Patriots

RB Paul Perkins, New York Giants vs. Cincinnati Bengals
Perkins har stille og roligt fået flere snaps, og han er tæt på at overtage jobbet som førstevalg hos Giants. Han fik 22 offensive snaps mod Philadelphia Eagles, og han løb bolden 11 gange, og begge dele var karriere flest i en kamp. Bengals har de seneste tre uger i snit tilladt flere end 23 points og fem touchdowns til running backs. To af de touchdowns har været receiving touchdowns, og her kan Perkins også bidrage.

Overvej også: James White, Patriots vs. Seahawks / Mark Ingram, Saints vs. Broncos / Ronnie Hillman, Vikings @ Redskins

WR Tyrell Williams, San Diego Chargers vs. Miami Dolphins
Williams er virkelig trådt ind på scenen og har fået sit store gennembrud i denne sæson. I denne runde møder han Dolphins, hvis kasteforsvar har gjort det solidt de seneste tre kampe. Men modstandernes quarterbacks har været en knæskadet Ben Roetlisberger, Tyrod Taylor og Ryan Fitzpatrick, og de to sidstenævnte og en skadet Big Ben har ikke samme kvalitet som Chargers’ Philip Rivers. Jeg regner med, at Williams’ bund ligger på 6-7 point med mulighed for 100+ yards og måske et touchdown.

Overvej også: Bryce Treggs, Eagles vs. Falcons / Julian Edelman, Patriots vs. Seahawks

TE Will Tye, New York Giants vs. Cincinnati Bengals
Du skal nok håbe på et touchdown fra Tye, før han leverer, men det er der også gode muligheder for. De sidste to kampe har Bengals tilladt flere red zone-targets (seks) til tight ends end noget andet hold, og både Gary Barnidge og Jordan Reed har været i top syv på positionen. Tye fik sæsonbedste syv targets i sidste runde mod Eagles, men han skal score for at ende i top 12.

Overvej også: Kyle Rudolph, Vikings @ Redskins / Virgil Green, Broncos @ Saints

One week lineup 1 point PPR

Budget $50.000

QB Cutler, Jay CHI @TAM $5,600
RB Johnson, David ARI SFO $8,800
RB Perkins, Paul NYG CIN $4,600
WR Jeffery, Alshon CHI @TAM $7,500
WR Sanu, Mohamed ATL @PHI $6,100
WR Williams, Tyrell SDG MIA $6,000
TE Miller, Zach CHI @TAM $6,500
RB Hillman, Ronnie MIN @WAS $2,200
DEF Redskins WAS MIN $2,300

Er du enig eller uenig eller bare har bedre bud, så smid en kommentar eller fang på mig Twitter på @JacobNoertov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *