Fantasy football: Quarterback rankings

Fantasy football er over os, og om få uger går det for alvor løs. Her får du Jacob Nørtovs preseason/draft rankings for quarterbacks.

Jeg drafter uhyre sjældent en fantasy football quarterback i de tre første runder. Hvis Drew Brees eller Aaron Rodgers falder til mig i anden runde, vil værdien være rigtig god, men som udgangspunkt er der masser af tage af fra fjerde til syvende runde.

Brees eller Rodgers? Jeg skiftede længe mellem de to, for de er meget ens. Green Bay Packers’ offensive linje er et problem, og derfor har jeg Brees som nummer ét.

Begge vil dog flirte med 5000+ yards og 40+ touchdowns, så den ene er formentligt ligeså god som den anden.

Cameron Newton er et godt bud på 4000+ yards, 20+ touchdown og 600+ rushing yards med syv-otte scoringer til følge. Hans fantasy football upside er stor, hvilket trumfer blandt andre Peyton Manning og Matthew Stafford, der med stor sandsynlighed lander på 4800+ yards og omkring de 35+ touchdowns.

Nogle vil nedgradere Tom Brady i fantasy football-sammehæng, fordi der er usikkerhed om hans receiver-gruppe. Jeg er dog overbevist om, at det nok skal fungere, og Brady vil bag en suveræn offensiv linje flirte med 4700+ yards og 32-35 touchdowns.

I Andrew Luck og Matt Ryan får du stort set det samme, en 4600-4700 yards og omkring de 30 touchdowns. Robert Griffin III’s alvorlige knæskade gør ham til et risky pick, men hans upside er stor.

Jeg forventer, at Colin Kaepernick og Russell Wilson vil blive overdrafted, men jeg ser dem kun som borderline fantasy football QB1’s. Tony Romo er god for omkring de 4500+ yards og en 28-30 touchdowns og vil ligesom min top backup – Eli Manning – give de et højt bundniveau uge efter uge.

To sleepers der er værd at holde øje med:

Chicago Bears’ Jay Cutler der under den nye head coach Mark Trestman kommer til at spille i et mere quarterback-venligt system med korte drops og masser af kast.

Arizona Cardinals’ Carson Palmer der i Bruce Arians’ system vil få lov at gå dybt i banen og har et par virkelige gode mål i Larry Fitzgerald og Michael Floyd.

Baseret på liga med 12 hold og standard scoring.

1. Drew Brees, New Orleans Saints
2. Aaron Rodgers, Green Bay Packers
3. Cameron Newton, Carolina Panthers
4. Matthew Stafford, Detroit Lions
5. Peyton Manning, Denver Broncos
6. Tom Brady, New England Patriots
7. Andrew Luck, Indianapolis Colts
8. Robert Griffin III, Washington Redskins
9. Matt Ryan, Atlanta Falcons
10. Colin Kaepernick, San Francisco 49ers
11. Tony Romo, Dallas Cowboys
12. Russell Wilson, Seattle Seahawks

13. Eli Manning, New York Giants
14. Andy Dalton, Cincinnati Bengals
15. Carson Palmer, Arizona Cardinals
16. Sam Bradford, St. Louis Rams
17. Jay Cutler, Chicago Bears
18. Matt Schaub, Houston Texans
19. Ben Roethlisberger, Pittsburgh Steelers
20. Michael Vick, Philadelphia Eagles
21. Alex Smith, Kansas City Chiefs
22. Josh Freeman, Tampa Bay Buccaneers
23. E.J. Manuel, Buffalo Bills
24. Ryan Tannehill, Miami Dolphins

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *