Fantasy football: 19 spillere til ugens waiver wire

Fantasy football waiver wire for uge fem byder på en masse spillere, der kan hjælpe dig som bye week-erstatninger.

QB Josh McCown, Cleveland Browns
McCown var forrygende mod San Diego Chargers og kastede for 356 yards og to touchdowns. Det var nok til en plads i top fem, og Browns-quarterbacken har nu kastet for mindst 341 yards i to kampe i træk. Som McCown spiller nu, har han starterpotentiale, og han er mindst en solid bye week-erstatning.

QB Michael Vick, Pittsburgh Steelers
Vick imponerede ikke specielt i sin første start for Steelers og scorede kun med nød og næppe til top 25. Så der er helt klart plads til forbedring. Men i de næste otte runder sidder mindst fire hold over om ugen, og det betyder, at der skal findes alternative startere. Vick bør have en chance for at krybe ind i top 16-18 og give dig ok produktion.

QB Alex Smith, Kansas City Chiefs
Smith har været i top 12 i tre af sæsonens fire kampe, og han har de sidste to uger kastet hele 85 gange. Chiefs-quarterbacken kaster fortsat for lidt touchdowns, men så længe han hamrer yards ind på kontoen, så er han en god bye week-starter.

QB Jay Cutler, Chicago Bears
Efter sin skade er Cutler ledig i rigtig mange ligaer, og fra et fantasy football-synspunkt er han ganske interessant. Bears er virkelig ikke særlig gode, så Cutler vil hver eneste uge få masser af muligheder for at kaste bolden. I weekenden svingede han armen 43 gange for 283 yards og et par touchdowns, og selvom der næsten altid følger lidt interceptions med, så er Cutler en udmærket bye week-option.

RB Ronnie Hillman, Denver Broncos
Jeg ved ikke, hvor mange ligaer, Hillman er ledig i, men han er fortsat free agent i en del. Go get him! Hillman har fået mindst ligeså mange carries som C.J. Anderson i to af fire kampe, og han har leveret langt, langt bedre. Lige nu er han Broncos’ bedste back, og det kan sagtens fortsætte.

RB Duke Johnson, Cleveland Browns
Browns’ head coach Mike Pettine ønskede at få Johnson “ud i åbne områder”, og det var lige, hvad der skete mod Chargers. Johnson fik 10 targets og hev de ni bolde ind blandt andet et 34-yard touchdown. Der er ingen tvivl om, at Johnson er Browns’ bedste kort på positionen, og nu begynder han også at få spilletid.

RB Antonio Andrews, Tennessee Titans
Andrews sad over i denne uge, og helt ærligt er det umuligt at sige, hvilken rollen han får fremadrettet. Titans roterer deres running backs, og i tredje runde var det Andrews, der fik chancen. Det gjorde han godt med 49 yards rushing og et touchdown. I et mudret running back-landskab er Andrews en plads værd.

RB Thomas Rawls, Seattle Seahawks
Rawls imponerede ikke i Monday Night Football og blev holdt til blot 48 yards på 17 carries. Men Marshawn Lynch er fortsat ude på grund af en skade, og selv når han kommer tilbage, vil Rawls være en plads værd – specielt i Dynasty ligaer. Lynch har været plaget af flere forskellige småskader de sidste år, og nu misser har også kampe.

RB Chris Sims, Tampa Bay Buccaneers
Primært for PPR, i Dynasty og til dybe ligaer. Sims har ikke nogen stor rolle lige nu, men han har konsekvent fået 10 touches i de sidste uger og har scoret i de sidste to. Sims er god for 2-4 catches og 20-40 yards pr. kamp, og Doug Martin er free agent efter denne sæson. Her kan Sims få en større rolle.

RB Chris Thompson, Washington Redskins
Thompson har fået op mod 10 touches i de sidste uger, og her har han også nappet passing down arbejde fra Matt Jones. Jones skuffede søndag med syv carries for 11 yards, mens Thompson nettede 53 yards på seks carries. Lige nu synes han at være førstereserve til Alfred Morris.

WR Martavis Bryant, Pittsburgh Steelers
Bryant vender tilbage efter fire kampe på sidelinjen på grund af karantæne. Han er derfor fløjet lidt under radaren, og han er ledig i en del redraft ligaer. Nu er det tid til at samle wide receiveren op, for selvom det måske ikke giver bonus de første uger med Vick som quarterback, så kan Bryant blive meget værdifuld som din WR3, når Ben Roethlisberger vender tilbage.

WR Allen Hurns, Jacksonville Jaguars
Hurns har grebet for mindst 60 yards i hver af de fire første kampe, og de seneste to kampe, har han også fundet end zone. Søndag blev det til 15! targets for Hurns, der er værd at have siddende som WR4 til en uge, hvor dine startere er på bye.

WR Leonard Hankerson, Atlanta Falcons
Roddy White har seks targets og har grebet for otte yards i de sidste tre kampe, og Hankerson har for længst overhalet ham på Falcons’ depth chart. Scoringer i to af de sidste tre kampe og 77, 45 og 103 yards de sidste tre kampe vidner om at pilen peger opad for Hankerson.

WR Ted Ginn jr., Carolina Panthers
Ginn jr. er en af de spillere man aldrig rigtigt vil føle sig godt tilpas ved at starte. Søndag var et klassisk eksempel, for Panthers-receiveren greb to bolde for 18 yards men heldigvis var det også for to touchdowns. Ginn jr. har mindst ni fantasy point i tre af de fire første kampe, og så længe Cam Newton har øje for den erfarne receiver, så er han en boom-bust starter.

WR Stefon Diggs, Minnesota Vikings
Wide receiver-positionen er pivåben hos vikingerne, hvor Charles Johnson er ude. I sin første NFL-kamp fik Diggs 10 targets, greb de seks og hev bolde ind for 87 yards. Og det var mod et godt Broncos-forsvar, så der er helt sikkert potentiale. Diggs er et interessant navn i Dynasty-ligaer.

WR Tavon Austin, St. Louis Rams
Jeg har fortsat ikke den helt store fidus til Austin, der i den ene uge leverer for så at være helt væk i den næste. Søndag scorede han to gange og greb for 96 yards, og det gør ham i skrivende stund til den bedste wide receiver i fjerde spillerunde. Han vil være et populært waiver claim i denne uge, men for mig er han mere en “vent-og-se”-type, hvis jeg har en ledig plads.

TE Gary Barnidge, Cleveland Browns
Mange var i stand by-mod med Barnidge efter den flotte præstation mod Raiders, der er elendige mod tight ends. Men efter Barnidge igen imponerede mod Chargers er det nu tid til at samle Browns-spilleren op. I de sidste to kampe har Barnidge set 16 targets og grebet 12 for 180 yards og to touchdowns. De tre næste kampe er ikke lette, men Barnidge er en solid streaming option. 

TE Antonio Gates, San Diego Chargers
Gates er tilbage efter fire spilledages karantæne, og han er derfor igen fantasy football-relevant. Sidste år greb Gates 12 touchdowns og så syv eller flere targets i halvdelen af kampene, og han er et pålideligt mål for Philip Rivers. Lardarius Green har spillet godt i de første kampe, så Gates’ produktion kan i højere grad i år afhænge af, hvor meget Green spiller.

TE Derek Carrier, Washington Redskins
Hvis du streamer tight ends og waiver wire er virkelig tømt, så tag et kig på Carrier. Jordan Reed er endnu en gang skadet, og næste mand i rækken er Carrier. Reed har fået 34 targets i de tre første kampe, og selvom Carrier næppe får samme mængde, så vil der falde lidt af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *