Fantasy football: 13 spillere til ugens waiver wire

Fantasy football waiver wire for uge to byder på masser af running backs med potentiale og et par interessante quarterbacks, wide receivers og ét DST.

QB Andy Dalton, Cincinnati Bengals
Dalton er startet sæsonen “on fire” og har kastet fem touchdowns og ingen interceptions i de to første kampe. Han har bedre mål i år end i mange tidligere sæsoner, og han er fortsat ledig i mange ligaer. Dalton ligner en quarterback, der har taget det næste skridt og spiller stabilt nok til at starte på ugentlig basis.

QB Tyrod Taylor, Buffalo Bills
Taylor spillede rigtig skidt i store del af kampen mod Patriots, men han gjorde fantasy football managers glade. Taylor kastede for næsten 250 yards, kastede tre touchdowns og løb for 41 yards og et touchdown. Hans produktion vil være fin som bye week erstatning.

RB James Starks, Green Bay Packers
Eddie Lacy forlod kampen mod Seahawks med en ankelskade, og Starks overtog rollen som featured back. Starks gjorde det som vanligt godt og løb 20 gange for 95 yards. Han er et must-add i alle formater lige nu.

RB Matt Jones, Washington Redskins
Hvis du er Alfred Morris-ejer, så er det en no-brainer. Hvis du bare er ude efter en running back med stor upside, så er Jones et virkelig godt bud. Rookien spilllede stort set ligeså mange snaps som Morris og fik flere touches, og Jones leverede samlet set 146 yards og to touchdowns. Der er ingen grund til at tro, at Jones’ rolle vil blive mindre.

RB Mike Davis, San Francisco 49ers
Den her er mest til Carlos Hyde-ejere. 49ers-starteren forlod kampen mod Steelers og blev tjekket for en hjernerystelse, og selvom Hyde blev clearet vendte han ikke tilbage. Nu er der også forlydender om en lårskade, så derfor kan Davis være interessant. Davis spillede 41 snaps mod Steelers og overtog rollen som primær back, da Hyde udgik.

RB David Johnson, Arizona Cardinals
Johnson var også med på sidste uges liste, men her er en chance til. Et 108 yard kick off-return for touchdown og seks carries for 45 yards og et touchdown var høsten i anden spillerunde, hvor Johnson igen var den bedste af Cardinals’ backs. Chris Johnson er starter så længe Ellington er ude, men Cardinals vil give David Johnson mere og mere arbejde.

RB Dion Lewis, New England Patriots
Ligesom Johnson foreslog jeg Lewis i sidste uges waiver wire-artikel, og han er et must-add i PPR og næste også i standard. 120 yards i første runde og 138 yards og et touchdown i anden runde har gjort Lewis til top fem-back, og det vigtigste er, at han mod Bills fortsat var Patriots’ primære back trods en fumble. New England kastede bolden 59! gange mod Buffalo, så Lewis får tonsvis af snaps.

WR Allen Robinson, Jacksonville Jaguars
Robinson har brug for volume for at præstere, og det fik han mod Miami, hvor det blev til 155 yards og to touchdowns. Blake Bortles præcision vil hæmme Robinsons værdi, men så længe han får 12 targets som mod Dolphins, er han værd at holde øje med.

WR Michael Crabtree, Oakland Raiders
16 targets røg Crabtrees vej i opgøret mod Baltimore Ravens, og Crabtree besvarede med ni catches for 111 yards og et touchdown. I de to første kampe har Derek Carr smidt Crabtrees vej hele 24 gange, og det er fire targets flere end Amari Cooper. Skal vi forvente 100+ yards fra Crabtree uge efter uge? Næppe, men han er klart en wait-and-see tilføjelse værd.

WR Ty Montgomery, Green Bay Packers
Davante Adams er plaget af ankelproblemer og har været ineffektiv de to første kampe. Montgomery fik flere snaps mod Seahawks og greb alle sine fire targets for i alt 37 yards. Montgomery vil få mere spilletid fremadrettet, og det er helt åbent på receiver-fronten bag Randall Cobb.

TE Crockett Gillmore, Baltimore Ravens
Baltimore har ikke mange angrebsvåben, men Joe Flacco har stor tiltro til Gillmore. Den 6’6 store tight end hev bolde ind for 88 yards og to touchdowns mod Oakland Raiders og kan sagtens snige sig ind i top 12 i de fleste uger.

TE Eric Ebron, Detroit Lions
Ebron har nu scoret to uger i træk, og hans targets blev fordoblet fra første runde (5) til anden runde (10). Det tidligere førsterundevalg er som minimum en god streaming option, men han kan sagtens udvikle sig til en fast starter i et mudret tight end-felt.

DST New York Jets
Normalt er jeg ikke så interesseret i at bruge waiver wire claims på forsvar, men Jets kan være en undtagelse. I de to første kampe har Todd Bowles tropper lavet fire interceptions og forceret fem fumbles, og Jets-forsvaret har kun tilladt 17 point. Der er potentiale i Gang Greens forsvar.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *