Fantasy football: 12 spillere til ugens waiver wire

Waiver wire er et vigtigt element i at vinde i fantasy football. Her får du 12 navne, du bør gå efter på waiver wire for anden spillerunde.

QB Marcus Mariota, Tennessee Titans
Mariota fik en legendarisk debut og completede 13 af 16 kast for 209 yards og fire touchdowns i sin første NFL-kamp nogensinde. Titans-quarterbacken er ledig i de fleste ligaer, og han kan som minimum bruges som bye week erstatning.

RB Danny Woodhead, San Diego Chargers
Woodhead fik 12 carries, og det var kun to færre end Melvin Gordon. Samtidig fik han goal line carries og scorede to gange i premieren. Woodhead fik hele syv targets og vil være interessant i specielt PPR.

RB David Johnson, Arizona Cardinals
Andre Ellington er ude i de næste uger, og selvom Chris Johnson er primær reserve, så vil jeg alligevel anbefale at gå efter David Johnson. Han fik én carry mod Saints og løb den 55 yards til end zone. Cardinals vil ikke holde rookien på bænken de næste uger.

RB Ronnie Hillman, Denver Broncos
Selvom C.J. Andersons tåskade ikke er alvorlig, så skuffede Broncos-starteren mod Ravens. Hillman var væsentlig bedre, og Broncos spiller allerede torsdag, så begge backs vil komme i spil. Hillman bør som minimum kunne bruges som flex.

RB Dion Lewis, New England Patriots
Lewis har fået “Shane Vereen-rollen” og gjorde det imponerende godt i premieren. Lewis kombinerede for 120 offensive yards, og selvom man ikke skal forvente det hver gang, så kan Lewis være et godt kort i PPR.

RB Benny Cunningham, St. Louis Rams
Cunningham gjorde det glimrende i en svær matchup mod Seahawks og skaffede 122 yards. Todd Gurley er ude i de næste uger, og Tre Mason er fortsat småskadet, så Cunningham kan meget vel få chancen igen mod Redskins.

WR Terrance Williams, Dallas Cowboys
Med Dez Bryant ude i mindst fire uger, så rykker Williams op i hierarkiet og bliver førstevalg på receiver-positionen. Williams skal stadig kæmpe med Jason Witten om targets, men han er klart værd at få fingre i som WR2.

WR Steve Johnson, San Diego Chargers
Keenan Allen er the lead dog for Chargers, men Johnson var solid og greb alle seks af sine targets for 82 yards og et touchdown. Han er et pålideligt mål for Philip Rivers og vil være et solidt pick up i PPR-ligaer.

WR Donte Moncrief, Indianapolis Colts
T.Y. Hilton slipper med en kortere pause, men Moncrief vil alligevel være et rigtigt godt valg på ugens waiver wire. Andre Johnson snittede sølle seks yards på fire catches, og Moncrief hev seks bolde ind og også et touchdown, så der er gode muligheder i den unge wideout.

WR James Jones, Green Bay Packers
Jones fik et forrygende comeback for Packers og viste 2012-form med to touchdowns mod Chicago Bears. Jones fik fire targets, og Packers møder i den kommende runde Seattle Seahawks, der tillod 34 points til St. Louis Rams.

TE Austin Seferian-Jenkins, Tampa Bay Buccaneers
Seferian-Jenkins var forrygende i premieren og hev fem bolde ind for 110 yards og to scoringer. Den atletiske tight end var quarterback Jamies Winstons go-to-guy på de kortere ruter og fik syv bolde smidt sin vej. Med Mike Evans ikke helt fit for fight vil Seferian-Jenkins fortsætte i den rolle.

TE Vernon Davis, San Francisco 49ers
Hvis du streamer tight end, så er Davis næppe en dårlig løsning i den kommende uge. 49ers møder nemlig Pittsburgh Steelers, der tillod fire touchdowns til tight ends mod Patriots, og Davis førte 49ers i receiving og targets (6) mod Minnesota Vikings.

Hvis du har andre bud på waiver wire pick ups, så smid en kommentar eller find mig på Twitter på @JacobNoertov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *