Fantasy football: 11 spillere til ugens waiver wire

Fantasy football waiver wire for uge seks byder på en masse spillere, der kan hjælpe dig som bye week-erstatninger.

Waiver wire uge 6

QB Josh McCown, Cleveland Browns
Vi tager den lige én gang til. McCown var på listen i sidste uge, men hvis han stadig er ledig i din liga (chancen er stor), så er det nu, du skal slå til. Browns har ikke noget særlig godt løbeangreb, men McCown spiller forrygende og kastede for 457 yards mod Ravens. Lige nu har McCown starterpotentiale hver eneste uge.

QB Jay Cutler, Chicago Bears
Står du og mangler en quarterback til weekenden, så tag et kig på Cutler. Selv uden Alshon Jeffery og Eddie Royal kastede Bears-quarterbacken for 252 yards og et par touchdowns, og i den kommende runde møder han Detroit Lions. Løverne har tilladt masser af fantasy point til quarterbacks, så Cutler kan være en god bye week-erstatning.

RB Charcandrick West, Kansas City Chiefs
Jamaal Charles er ulykkeligvis ude for sæsonen, men i NFL er det “next man up”. Og det er lige nu Charcandrick West, der har overhalet Knile Davis som Charles’ primære backup. Får han ligeså mange snaps og touches? Det er svært at sige, men han er det bedste back at eje lige nu.

RB Charles Sims, Tampa Bay Buccaneers
I sidste uge skrev jeg, at Sims primært var for PRR-ligaer, men så fik han 12 carries og løb for 51 yards. Han missede et goal line-forsøg, men greb som vanligt flere bolde og nettede i alt 136 offensive yards. Sims deler spilletid med Doug Martin lige nu og kan startes i de fleste formater som minimum flex.

WR Willie Snead, New Orleans Saints
Snead har hurtigt overhalet Brandin Cooks som Drew Brees’ favoritmål. 12 catches (17 targets) for 230 yards i de sidste to kampe vidner om, at Snead har fået en stor rolle hos Saints, og han spillede 71 procent snaps mod Eagles. Marques Colston har skulderproblemer, så Sneads rolle blive større.

WR Marquess Wilson, Chicago Bears
Wilson fik som ventet masser af arbejde med Alshon Jeffery og Eddie Royal ude. Begge er tvivlsomme til næste runde, og Jay Cutler fandt Wilson seks gange for 85 yards og et touchdown mod Chiefs. De sidste to uger har Wilson fået 17 targets og er Bears’ bedste receiver lige nu.

WR Kamar Aiken, Baltimore Ravens
Aiken leverede stort til dem, der havde samlet ham op i sidste uge. Godt nok greb han kun fire af ni targets og 75 af hans 79 yards kom på ét spil, men Aiken har potentiale, og Ravens har ikke mange receiving options – specielt ikke i red zone. Aiken er en solid WR3 med pil opad i den rigtige matchup.

WR Jamison Crowder, Washington Redskins
Targets er der (20 i de sidste to kampe), og yards er der (132 i de sidste to uger), men der mangler et touchdown eller to. Crowder har gradvist fået en større rolle hos Redskins, der fortsat er uden DeSean Jackson, og han spillede 80 procent snaps mod Falcons. Det var flere end Pierre Garcon.

WR Roddy White, Atlanta Falcons
Det er ikke sikkert, at White er ledig i din liga, men han er et kig værd. Julio Jones er tvivlsom til torsdagens kamp, og Leonard Hankerson har også været småskadet. Hvis en af de to receivers er ude, så åbner det døren for White, der har været usynlig i de første uger af sæsonen.

TE Gary Barnidge, Cleveland Browns
Hop på Barnidge-toget mens det kører. Browns-spilleren fortsætter bare med at imponere og hev otte af 10 targets ind for 139 yards og et spektakulært touchdown. I et meget mudret tight end landskab er Barnidge stadig ledig i mange ligaer, men det bør han bestemt ikke være.

TE Austin Seferian-Jenkins, Tampa Bay Buccaneers
Seferian-Jenkins har været skadet siden anden spillerunde, men nu er han så småt ved at være tilbage. Det er altid godt at være i god tid, så selvom Bucs sidder over i denne runde, så bør du overveje Seferian-Jenkins, hvis du har plads. I de to første uger var han Jameis Winstons primære mål, indtil han blev skadet.

Sell high

RB Antonio Andrews, Tennessee Titans
Andrews scorede to touchdowns og skaffede masser af fantasy point til de ejere, der valgte at starte ham. Men Andrews fik kun 10 touches og snittede 1,29 yards pr. carry på syv løb. Titans’ backfield er ét stort rod, og snart er David Cobb tilbage fra IR. Muligheden for at få en WR2 for Andrews bliver måske ikke større.

Buy low

WR Calvin Johnson, Detroit Lions
Johnson har været en skuffelse i den første del af sæsonen, men Lions har mødt tre af de allerbedste forsvar mod wide receivers i San Diego, Seattle og Denver. Nu lysner det imidlertid for Lions, der de næste uger møder Bears og Chiefs, der har mere end svært ved at forsvare mod kast. Èn stor kamp for Johnson og så ryger hans værdi igen i vejret. Muligheden for en god handel er til stede.

Se også waiver wire-listen fra sidste uge hvor flere navne kan være interessante

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *