Falcons-ekspert: Andreas Knappe ryger helt ud i Atlanta

Den kommende lørdag, den 2. september, bliver med stor sandsynlighed den allersidste dag, hvor Andreas Knappe er tilknyttet Atlanta Falcons.

Det vurderer Falcons-eksperten David Choate, der forudser, at den 6 feet 8 inches-store offensive lineman hverken får en plads i holdets 53 mand-store trup eller i Falcons’ practice squad. Det betyder i så fald, at Atlanta fritstiller Andreas Knappe, der dermed skal håbe på, at et andet hold signer ham, hvis drømmen om en karriere som NFL-spiller skal leve videre.
– Det ser lige nu ikke ud til, at Andreas har meget af en chance, fortæller Dave Choate til Draftday.dk.

Han forventer, at enten konkurrenten Daniel Brunskill eller D.J. Tialavea tager én eller to pladser som offensive tackle på Falcons’ practice squad, hvor der er plads til 10 spillere.

I den tredje preseason-kamp natten til søndag mod Arizona Cardinals fik Andreas Knappe kun spilletid på to spil – begge sent i 4. quarter – og han var kun fjerdevalg sim højre tackle. Samlet set har han kun spillet 22 snaps i de første tre preseason-kampe. Fem andre offensive tackles har spillet mere, og her er endda ikke medregnet nyerhvervelsen Austin Pasztor, der startede 16 kampe for Cleveland Browns i 2016, og som p.t. stadig er favorit til jobbet som “swing tackle”. Han var skadet og ude mod Cardinals.
– Med mindre at Falcons allerede har besluttet, at han skal være på practice squad og derfor vil undgå, at han bliver skadet – hvilket synes meget usandsynligt – ser det ud til, at de har truffet en beslutning omkring ham, siger Dave Choate.

Og den beslutning er altså ifølge ham helt at fritstille Andreas Knappe efter den fjerde preseason-kamp på torsdag.

I dagene efter draften fortalte Knappes agent, John Pace, at Packers, Ravens, Saints og Giants alle havde tilbudt danskeren en aftale, og de fire hold er altså interessante, hvis den 26-årige lineman bliver fritstillet hos Falcons – og end ikke signet til practice squad. Det er dog uvist, om de fire hold stadig vil have en interesse fire måneder senere, hvor meget er sket. Men de kan alle signe Knappe til 53 mand-truppen eller til deres practice squad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *