ESPN: Vilma tilbudt forlig i Bountygate-sag

En overraskende udvikling synes at være på vej i Bountygate-sagen, idet NFL ifølge ESPN har tilbudt New Orleans Saints’ linebacker Jonathan Vilma et forlig.

Forliget, der vil halvere Vilmas straf fra 16 kampe til otte kampe, blev givet til linebackeren i sidste uge og er betinget af, at Vilma dropper sit civile søgsmål mod NFLs kommissær Roger Goodell.

Vilma har sagsøgt Goodell for at krænke hans ære og for at have tilsværtet linebackerens ry.

Forhandlingerne om et eventuelt forlig vil fortsætte mandag, og ifølge ESPN arbejdes der med fredag i denne uge som en “blød” deadline.

Her skal parterne til en ny høring hos distriktsdommer Ginger Berrigan, der i forbindelse med den første høring den 26. juli udtrykte bekymring over den måde Goodell har håndteret sagen på.

Ved den høring vidnede flere Saints-spillere og den midlertidige cheftræner Joe Vitt, der alle afviste at kende til et system, hvor Saints-spillere fik penge for at skade modstanderne.

Samtidig afviste de at kende noget til, at Vilma før slutspilskampe mod Arizona Cardinals og Minnesota Vikings skulle have tilbudt 10000 dollars til de, der kunne skade quarterbacks Kurt Warner og Brett Favre.

Kilder siger til ESPN, at ligaens advokater har anmodet Goodell om at tilbyde reducering af karantæner som en del af et forlig, og det er ifølge tv-stationen sket i fredags.

Ud over Vilma har også defensive end Will Smith, linebacker Scott Fujita og defensive lineman Anthony Hargrove modtaget karantæne fra Goodell for deres roller i Bountygate.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *