Bad news: Næsten ingen spilletid til Knappe

Det blev en skuffende anden preseason-kamp for danske Andreas Knappe, da han og Atlanta Falcons søndag aften gæstede Pittsburgh Steelers.

Silkeborgenseren, der kæmper for en plads i Falcons’ 53 mand-trup, fik kun spilletid på samlet fire angrebsspil – alle i 4. quarter og alle som højre tackle – samt på to field goal-forsøg. Et antal, der var langt mindre end forventet, og de kom efter en første preseason-kamp i sidste uge mod Miami, hvor Knappe også kun var på banen på 16 spil.

Til gengæld fik konkurrenterne Daniel Brunskill og Kevin Graf markant mere spilletid, ligesom der også var spilletid til konkurrenterne D.J. Tialavea og Will Freeman. Første gang Knappe var på banen var i begyndelsen af 2. quarter på et field goal-forsøg.

Omvendt var der ikke spilletid til den nye mand, Austin Pasztor, som Falcons signede i fredags, men som ifølge flere Falcons-journalister, som Draftday.dk har interviewet, er favorit til jobbet som swing tackle, som Knappe også kæmper for at besætte. Det kan dog skyldes, at han er så ny i truppen, at han ikke var klar til kamp.

Uanset hvad var det meget begrænsede spilletid dybt skuffende for Knappe, der dog gjorde det solidt på de få muligheder. Men der er ingen tvivl om, at Andreas Knappe ikke står først i køen til swing tackle-jobbet, når han kun har været på banen på i alt 20 snaps i to kampe.

Omvendt er det stadig sandsynligt, at han kan få en plads i Falcons’ practice squad. Falcons skal trimme truppen fra 90 til 53 spillere senest den 2. september.

Pittsburgh Steelers vandt i øvrigt preseason-kampen med 17-13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *