Draftday.dk interview: Allen og Woodhead

To af San Diego Chargers’ største profiler fortæller til Draftday.dk om blandt andet en bedre kemi i truppen – og om unge spillere, der kan bryde igennem.

————————————————————————————————————————–

San Diego Chargers er et bedre hold i år end i sidste sæson.

Det vurderer én af holdets største stjerner, wide receiver Keenan Allen. Draftday.dk har – eksklusivt for vores læsere – haft mulighed for at stille Allen og running back Danny Woodhead en række spørgsmål om blandt andet Chargers anno 2014.

Og Allen, der i 2013 blev nummer to i afstemningen om titlen som årets offensive rookie i NFL, fortæller, at Chargers forud for denne sæson har en bedre, intern kemi spillere og trænere i mellem, end det var tilfældet i 2013. Det kan gøre en positiv forskel for et AFC-hold, der i januar nåede frem til divisional playoffs-runden.
– Jeg synes, at vi har det bedre sammen. Både på og uden for banen har vi en bedre tilknytning til hinanden, en bedre indbyrdes kemi, fortæller han til Draftday.dk.

Kender McCoys system
Forud for sidste sæson blev Mike McCoy ansat som ny head coach, og med ham fulgte også et nyt angrebssystem, der byder på flere korte, sikre kast, end man så under det gamle trænerteam, hvor Norv Turner gennem seks sæsoner var head coach. Nu er Chargers’ angreb i “år 2” i det system, og det er gavnligt, mener Allen.
– Som angrebsspillere ved vi nu alle, hvad vi kan forvente. Vi kender alle angrebet, og vi ved, hvad vi skal gøre, og hvad vi skal se efter, forklarer han.

Danny Woodhead, der som Keenan Allen er i sin anden sæson i San Diego, er enig.
– Vi kender trænerne bedre, fortæller Woodhead, der i 2013 greb hele 76 bolde, til Draftday.dk.

Efter at Woodhead i marts sidste år underskrev en toårig aftale med Chargers, sagde holdets quarterback Philip Rivers, at Woodhead var den tilføjelse i free agency, som Rivers var “mest begejstret over”. Og den blot 5 fod 8 inches-høje running back nyder da også livet i San Diego – og ikke mindst dét, at han ikke længere er uvant med den solrige, californiske storby efter skiftet fra New England.
– Det føles anderledes nu, fordi vi nu for eksempel ved, hvor vi kan gå ud i byen og spise. Vi elsker det her. Det er et dejligt sted at have som sit hjem, forklarer han.

Også for Keenan Allen har denne offseason været anderledes. Sidste år brugte han store dele af offseason på at forberede sig til draften og til siden at lære livet som NFL-spiller at kende.
– Det har været anderledes, fordi jeg ikke har skullet deltage i The Scouting Combine og træne til 40 yard-løbet og ting som det. Jeg har bare kunne fokusere på football, fortæller han til Draftday.dk.

A.J. Green og Megatron og Keenan Allen
Som rookie greb 22-årige Keenan Allen en Chargers-rekord for førsteårsspillere 71 bolde for 1046 yards – også en rekord – og scorede otte touchdowns. Kun fem andre rookie-receivers i NFL-historien har grebet flere bolde end Allen.

Og på Draftday.dk’s spørgsmål om, hvorvidt Allen føler, at han er en “elite-receiver” i NFL – altså i A.J. Green-, Calvin Johnson-klassen, svarer han da også kontant:
– Ja, helt klart.

Draftday.dk har spurgt Danny Woodhead, om der er én spiller på holdet, der især har imponeret ham denne offseason. Han peger på en hel gruppe – nemlig den gruppe af running backs, som han er en del af, og som p.t. tæller yngre spillere som Ryan Mathews, nyerhvervelsen Danny Brown, Branden Oliver og Marion Grice, der alle er 27 år eller yngre. De har imponeret Woodhead i forberedelserne til sæsonen.
– Intet har overrasket os, for vi ved, hvad de er i stand til at gøre. De er alle gode spillere, så jeg vil fremhæve alle de unge running backs fra vores gruppe, fortæller han.

San Diego Chargers åbner sæsonen den 8. september mod Arizona Cardinals.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *