Draft review: NFC West

ST. LOUIS RAMS

Bedste værdi: DT Michael Brockers, LSU (#14/1)
St. Louis startede med det andet valg og endte med det 14. i første runde. Undervejs samlede de to ekstra førsterundevalg og to ekstra andenrundevalg op fra handler med Washington Redskins og Dallas Cowboys og fik alligevel en af de højst rangerede spillere på deres board. Brockers har alverdens atletiske talent og vil allerede kunne hjælpe Rams som run-stopper som rookie. På sigt kan han med den rette udvikling blive en af de mest dominerende defensive tackles i ligaen.

Dårligste værdi/mest risikable valg: CB Janoris Jenkins, North Alabama (#39/2)
Der er ingen tvivl om, at Jenkins har et kæmpe talent, og han er måske den allerbedste “rene” cover corner i årets draft. Men hans personlighed er meget kontroversiel, og han blev smidt ud af University of Florida og har flere marihuana-sager på sit cv. Rams’ head coach Jeff Fisher har historisk ikke været bange for at tage hånd om kontroversielle spillere, men der er ingen garanti for, at Jenkins udlever sit talent.

Sleeper: CB Trumains Johnson, Montana (#65/3)
Johnson havde talent til at blive valgt i omegnen af første runde, men hans værdi blev blandt andet skadet af en off field-sag. Rams’ assisterende secondary coach, Brandon Fisher (søn af Jeff Fisher) spillede selv linebacker for Montana, da han gik i college, så han kan meget vel have fået masser af god information om Johnson. Johnson vil som minimum kunne kæmpe med om spilletid i nickel formationer som rookie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *