Draft review: NFC West

SAN FRANCISCO 49ERS

Bedste værdi: DE/OLB Cam Johnson, Virginia (#237/7)
Draftday.dk rangerede forud for draften Cam Johnson som draftens 79. bedste spiller (mange så ham som et tredjerundevalg), men han blev valgt 158 pladser senere, og han havde generelt set meget god værdi i syvende runde. Spørgsmålstegn ved hans passion for spillet og en blodsygdom kan have fjernet ham fra flere draft boards, men 49ers tog chancen og valgte en spiller, der kan blive en virkelig god “rush linebacker” i NFL. Johnsons førsteskridt er i særdeleshed opsigtsvækkende.

Dårligste værdi/mest risikable valg: WR A.J. Jenkins, Illinois (#30/1)
Sporene skræmmer fra andre wide receivers, som 49ers har valgt i første runde – herunder Rashaun Woods – og i det hele taget er Jenkins et risikabelt valg. Han har masser af fart i fødderne og kan blive en bedre NFL-spiller end college-spiller, men ikke alle er lige begejstrede for hans arbejdsmoral, og alt andet lige blev han valgt tidligere, end mange havde forventet. Men 49ers turde ikke lade ham falde forbi.

Sleeper: FS Trent Robinson, Michigan State (#180/6)
Robinson er en hårdfør, aggressiv safety, der flyver rundt på banen, og som har et fremragende instinkt. I det hele taget er han en glimrende football-spiller med det rette hjerte, men der bare det “men”, at han kun måler 5 fod 10 inches og vejer 195 pund. Spørgsmålet er derfor, om han har fysikken og størrelsen til at holde sig skadesfri i NFL? Det er tvivlsomt, men holder han sig på banen, har Robinson starter-kvaliteter.

Læs videre om Seattle Seahawks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *