Draft review: NFC West

St. Louis Rams fik suveræn værdi i årets draft, hvor Arizona kan have fundet deres startende højre tackle. Læs også om San Francisco 49ers og Seattle Seahawks’ draft.

ARIZONA CARDINALS

Bedste værdi: OT Bobby Massie, Mississippi (#112/4)
En overgang var Massie nævnt som et muligt førsterundevalg, men frem mod draften cementerede han sin status som et solidt andenrundevalg. Alligevel blev den store Mississippi-tackle først valgt på tredjedagen af draften, da Cardinals stoppede hans fald i toppen af fjerde runde. Massie kan udfylde Cardinals’ kæmpe behov på højre tackle, hvor han med sin størrelse og fysik er et rigtig godt fit.

Dårligste værdi/mest risikable valg: WR Michael Floyd, Notre Dame (#13/1)
Floyd var højt rangeret på Cardinals’ bræt, og derfor var valget – for dem – værdimæssigt i orden. Alle var dog langt fra enige om, at Floyd var draftens næst bedste receiver, og andre hold havde spillere som Brian Quick og A.J. Jenkins rangeret før Notre Dame-profilen. Samtidig kommer Floyd med lidt off field-bagage i form af flere arrestationer for spirituskørsel, så selvom han lander i en ideel situation og kan lære fra Larry Fitzgerald, så er valget forbundet med risici.

Sleeper: QB Ryan Lindley, San Diego State (#185/5)
Fysik har Lindley alt det, man ønsker fra en startende NFL-quarterback. Han har rigtig god størrelse (6’3, 229), en virkelig stærk arm, der kan kaste alle typer af kast og en tekstbog release. Samtidig har Lindley fire års erfaring som starter og er en velrespekteret leder på og uden for banen. Lindley er ikke særlig mobil, og han er heller ikke særlig præcis, og derfor ender han i femte runde. En dygtig positionstræner har dog masser at arbejde med, hvis han får et par sæsoner til at gøre det i.

Læs videre om San Francisco 49ers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *