Draft review: NFC North

NFC North kom rigtig flot ud af draften, hvor specielt Minnesota Vikings ramte plet på mange af deres valg.

CHICAGO BEARS

Bedste værdi: WR Brandon Marshall (3rd ’12,’13/trade m/Dolphins)
Flere uger før NFL-draften løb af stablen, brugte Bears et tredjerundevalg i dette års og næste års draft på at hente Brandon Marshall ind via en handel med Miami Dolphins. Handlen giver Bears en stor “go-to-guy”, og Marshall har tidligere i karrieren spillet sammen med quarterback Jay Cutler hos Denver Broncos. Her greb Marshall igennem to sæsoner 206 bolde for 2590 yards og 13 touchdowns, og kan han bare præstere på tilnærmelsesvis samme niveau, så er to tredjerundevalg peanuts.

Dårligste værdi/mest risikable valg: WR Alshon Jeffery, South Carolina (#45/2)
Jeffery har førsterundetalent, men han er et risikabelt valg af flere årsager. For det første var Jeffery ikke i form i sidste sæson og spillede med en kampvægt på 240 pund – godt 25 pund mere, end han vejede ved the Scouting Combine. Det tyder på en dårlig arbejdsmoral, og da Jeffery samtidig er ustabil i sit spil med for mange tabte bolde og upræcise ruter, så skal der arbejdes med hans talent for at maksimere det. Men kan Bears det, så får de en stor receiver, der kan lave akrobatiske catches som få og vil være et monster i red zone.

Sleeper: S Brandon Hardin, Oregon State (#79/3)
Hardin er den niende safety, som Bears har drafted, siden Lovie Smith blev cheftræner i 2004. Den 6’3 pund store Hardin har været plaget af flere skader og missede hele 2011-sæsonen med en skulderskade, men Bears’ organisation gav ham en “god lægelig karakter”. Hardin vil med sin aggressive spillestil primært være at finde i boksen og vil også gøre gavn på special teams.

Læs videre om Detroit Lions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *