Draft review: NFC East

WASHINGTON REDSKINS

Bedste værdi: QB Kirk Cousins, Michigan State (#102/4)
Der er ingen grund til at tro, at Cousins er valgt som konkurrent til andetvalget Robert Griffin III. Men værdien i at vælge Cousins i fjerde runde var for god til, at Redskins kunne lade Michigan State-quarterbacken passere. Cousins har sine begrænsninger og har ikke nogen særlig stærk arm, men han er en fremragende leder, der som minimum kan blive en karrierebackup på sigt. Alle hold har brug for kvalificerede reserver på ligaens vigtigste position, og det har Redskins formentligt fået i Cousins.

Dårligste værdi/mest risikable valg: QB Robert Griffin III, Baylor (#2/1)
Uanset hvordan man vender og drejer valget af Griffin III, så er det forbundet med en vis risiko. Når man som Redskins handler tre førsterundevalg og et andenrundevalg væk for at vælge en quarterback, så er det bydende nødvendigt, at man rammer plet. Det kan Redskins sagtens gøre med valget af Griffin III, for han passer perfekt til holdets angrebssystem. Men historien siger, at kun godt halvdelen af førsterundevalgte quarterbacks slår til, så der er en risiko for, at Griffin III aldrig udlever sit potentiale og lever op til den heftige pris.

Sleeper: RB Alfred Morris, Florida Atlantic (#173/6)
Ja ja, vi kende historien med Mike Shanahan og running backs: Om et par år brager Morris sikkert 1000-yard sæsoner af på stribe, og så kalder vi det alle sammen et “fantastisk valg”. Så hvorfor ikke være på forkant med begivenhederne og udpege Morris som Redskins’ sleeper. Med sine 5’9 og 219 pund er Morris en glimrende zone-runner, der passer godt til blokeringssystemet, og Shanahan er som bekendt ikke bleg for at rotere sine backs. Morris skal nok få sine chancer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *