Draft review: NFC East

NEW YORK GIANTS

Bedste værdi: WR Rueben Randle, LSU (#63/2)
Få hold i NFL er bedre til at holde sig til deres draft board end Giants og general manager Jerry Reese. Og derfor kommer New Yorkerne ofte ud af draften med fantastiske værdivalg. Rueben Randle var blot et af mange i årets draft. LSU-receiveren var projekteret til at gå så højt som slutningen af første runde, så Giants fik fremragende værdi ved at vælge ham næsten en runde senere. Randle udfylder hullet efter Mario Manningham og kan starte på den ene flanke som rookie.

Dårligste værdi/mest risikable valg: TE Adrien Robinson, Cincinnati (#127/4)
Reese kalder Robinson tight ends svar på “Jason Pierre-Paul”; en spiller der først er ved at udvikle sig. Og den 6’4 og 267 pund store Robinson, der løb 4,56 sekunder på 40-yard distancen ved sin pro day, har også et stort potentiale. Men der er ingen garanti for, at Robinson udlever det talent, selvom tight end coach Mike Pope nok skal gøre sit til skubbe til udviklingen. Fjerde runde var højt for en spiller, der af mange eksperter ikke rangerede i top 10 på positionen.

Sleeper: OT Matt McCants, UAB (#201/6)
Giants ser et stort lys i McCants, som holdet regner med kan hjælpe til om et år eller to. McCants har spillet venstre tackle for UAB, og med sine 6’5 og 315 pund samt 36 inches lange arme har han fremragende fysiske forudsætninger til at kunne starte i NFL. Hvis alt går vel, kan McCants overtage jobbet som Eli Mannings bodyguard, når David Diehl er kontraktfri efter 2013-sæsonen.

Læs videre om Philadelphia Eagles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *