Draft review: AFC South

Jacksonville Jaguars valgte en punter i tredje runde, mens Tennessee Titans fik en atletisk tight end i femte. Læs her hvad vi mener om de to hold og resten af AFC South’s draft.

HOUSTON TEXANS

Bedste værdi: OG Brandon Brooks, Miami (Oh) (#76/3)
Texans’ offensive koordinator Rick Dennison har aldrig tidligere trænet en så stor offensive lineman som den 6’5 og 343 pund store Brooks. Men som Dennison siger, så bevæger Brooks sig ekseptionelt godt, og han har et stort potentiale på lang sigt. Brooks var ikke inviteret til the Scouting Combine, og derfor faldt han en smule i draften. Washington-profilen var projekteret til at blive valgt så tidligt som anden runde, så Texans fik god værdi og en kommende starter med deres tredjerundevalg.

Dårligste værdi/mest risikable valg: WR DeVier Posey, Ohio State (#68/3)
Godt nok handlede Texans ud af anden runde og samlede ekstra valg op, men valget af Posey var alligevel lidt tidligt. Posey er hurtig og vil give Texans en dyb trussel, men han tager ikke mange “hits” ind over midten. Samtidig var han suspenderet 10 kampe af NCAA  som senior for at modtage ulovlige frynsegoder og for at modtage penge for sommerarbejde, han ikke havde udført. Posey er mere umoden end en skidt knægt, og Texans er på den baggrund heller ikke bekymret for hans personlighed. Men derfor er Poseys succes fortsat betinget af, at han “bliver voksen”.

Sleeper: OC Ben Jones, Georgia (#99/4)
Jones var en favorit blandt draftanalytikere, fordi han spiller på et teknisk meget højt niveau. Georgia-centeren er ikke nogen superatlet og mangler noget højde (6’2), men han er utrolig intelligent, erfaren og ligner en spiller, der kan starte de næste 10-15 år i ligaen. Jones er et rigtig godt fit til Houstons’ zone-system og bør hurtigt finde vej til startopstillingen.

Læs videre om Indianapolis Colts…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *