Draft preview: New England Patriots

Til trods for at New England Patriots nåede Super Bowl i sidste sæson, så har Boston-holdet fortsat store mangler i deres trup. Wide receiver-positionen blev godt dækket ind i free agency, men den offensive linje kunne bruge noget dybde, og på forsvaret er der spørgsmålstegn over stort set hele linjen. Ingen ved hvad head coach Bill Belichick og director of player personnel Nick Caserio gør, men Patriots er igen loadet med valg i den øverste del af draften.

Defensive back
Patriots bageste kæde var sidste år et stort rod og et kludetæppe af alle mulige kendte og ukendte navne. På cornerback skuffede 2010-rookiesensationen Devin McCourty fælt, og modsat blev rookie Ras-I Dowling skadet. Leigh Bodden ville ikke spille nickelback og blev fyret, og helten endte med at blive Sterling Moore. På safety burde Sergio Brown aldrig have fået spilletid, og selvom James Ihedigbo var en positiv overraskelse, så rangerede Patriots’ forsvar som det næst ringeste mod kast.

Patriots har med meget lidt succes forsøgt at drafte startere til deres secondary og vil gøre det igen tidligt i årets draft. Alabamas safety Mark Barron er drømmevalget, og han er ifølge lokale skribenter en spiller, som Patriot kunne tænkes at handle op for. Hvis ikke det sker, vil Notre Dames Harrison Smith være en logisk “Plan B” med et af de to sene valg i første runde. Patriots er angiveligt også stærkt interesseret i Vanderbilts Casey Hayward, der draftes som cornerback men måske vil være bedre som safety i NFL. Hayward forventes lige nu af brættet i midten af anden runde. North Alabamas Janoris Jenkins? Tjoo, måske i anden runde, hvor talentet er for god værdi….

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *