Draft preview: Jacksonville Jaguars

Spørger man general manager Gene Smith om, hvad Jacksonville Jaguars’ største behov er, er svaret “talent”. Virkeligheden er dog en smule mere nuanceret end som så, for selvom Jaguars – som alle andre hold – har brug for talent, så er behovet større på nogle positioner end andre.

Defensive line
Defensive end Jeremy Mincey har forlænget sin aftale for fire sæsoner efter at have lavet otte sacks sidste år. Jaguars tror på, at Mincey kan levere sacks i tocifret antal, men ingen andre Jaguar-spillere lavede flere end fire sacks i 2011. Ved det syvende valg er der mange muligheder, men der er også mange spørgsmål ved de forskellige spillere.

North Carolinas Quinton Coples er et stort talent, men hans motor er enten brandvarm eller iskold, og han synes ikke at passe til den profil, som Jaugars søger. South Carolinas Melvin Ingram kædes konstant sammen med Jaguars, men mange hold er i tvivl om, hvilken position der er hans bedste. Illiniois’ Whitney Mercilus er et “wild card” og den bedste “rene” pass rusher, og Smith har tidligere vist, at han ikke er bange for at vælge en spiller tidligere end forventet. Hold også øje med USCs Nick Perry i toppen af anden runde.

I midten kan den øjenskadede Terrance Knightons Jaugars-karriere være forbi. Jaguars kan derfor bruge en starter til midten eller som minimum en spiller, der kan kæmpe med C.J. Mosley. Fletcher Cox fra Mississippi State er en mulighed i første runde.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *