Draft preview: Cleveland Browns

Wide receiver
Greg Little fik masser af spilletid som rookie og greb 61 bolde, men han tabte noget nær det samme (eller i hvert fald voldsomt mange). Little har de fysiske egenskaber men vil være bedst som andenreceiver, så derfor mangler Browns fortsat en rigtig “go-to-guy”. Han kan potentielt findes med det fjerde valg, hvor både Notre Dames Michael Floyd og Oklahoma States Justin Blackmon vil være muligheder, Browns vil overveje nøje. Browns’ offensiv scorede kun ét point mere i 2011, end de gjorde i deres allerførste NFL-sæson (1999), så det er et angreb, der har brug for playmakers.

Spørgsmålet Browns dog må stille sig selv er: Hvad kan vi få med det 22. valg? Her kan de eksempelvis vælge Baylors Kendall Wright eller LSU’s Rueben Randle – spillere med masser af fart i støvlerne, der kan lave de store spil.

Running back/cornerback
Selvom Browns valgte Montario Hardesty i 2010-draftens anden runde, så har hans to første sæsoner været plaget af skader. Hardesty missede sin rookiesæson og løb sidste år blot 88 gange for 266 yards, og det er svært at se Browns takke nej til Alabamas Trent Richardson. Han er den bedste back, der er kommet ud af college siden Adrian Peterson i 2007, og selvom han ikke er ligeså hurtig og eksplosiv, så har han bedre balance og kan hamre læderet op gennem midten på spil efter spil. Vælger Browns ikke Richardson, kan de overveje Boise States Doug Martin eller Virginia Techs David Wilson med det 22. eller 37. valg.

Heckert har valgt masser af cornerbacks i sin tid som draftansvarlig, og det vil ikke overraske, hvis han også gør det med det 4. valg. Her vil LSUs Morris Claiborne være en betragtelig opgradering over Sheldon Brown, og det valg vil give Browns en dominerende duo i Joe Haden og Claiborne. Hvis Browns venter til anden eller tredje runde, så er Virginia Techs Jayron Hosley et muligt valg i tredje runde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *