Draft preview: Cleveland Browns

Takket være sidste års monsterhandel med Atlanta Falcons holder Cleveland Browns to valg i første runde (#4,#22). Det store spørgsmål er, hvad team president Mike Holmgren og general manager Tom Heckert ser på, for Browns har mange offensive huller, der skal lukkes.

Quarterback
Uanset om det var Holmgren, Heckert eller ejer Randy Lerner der traf beslutningen, så gik Browns “all in” på at handle op for Baylor quarterback Robert Griffin III. Forgæves! Men forsøget viser med al tydelighed, at Browns ikke er regner med Colt McCoy som fremtidens man. Browns sidder i en perfekt position til at vælge Texas A&Ms quarterback Ryan Tannehill med det fjerde valg, men et valg af Tannehill betyder også et fravalg af en af draftens absolut bedste spillere.

Hvis Browns ser Tannehill som en franchise quarterback, er der dog ingen tvivl om, at de vil vælge ham. Men man skal heller ikke udelukke et pres fra Lerner om at finde et potentielt “face of the franchise”. Hvis de ikke ser ham som fremtidens mand, så kan Browns overveje Oklahoma States 28-årige Brandon Weeden i bunden af første runde. Det er dog langt fra sikkert, at Weeden er markant bedre end McCoy, så det er ligeledes et risikabelt valg. Browns har også et øje på Michigans States Kirk Cousins, der kan vælges i tredje runde.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *