Draft preview: Atlanta Falcons

Atlanta Falcons har ikke noget valg i første runde, da det blev brugt som handelsvare i sidste års draft ved valget af wide receiver Julie Jones. Atlanta vælger derfor først i anden runde, som nummer 55, og holdets general manager Thomas Dimitroff går udpræget efter at udfylde behov.

Middle linebacker
Curtis Lofton er taget til divisionsrivalerne fra New Orleans Saints, og hans afløser, Akeem Dent, lavede sidste år blot 20 tacklinger i 16 kampe. Den tidligere Seattle Seahawks-profil Lofa Tatupu er kommet til for at skabe konkurrence, men han har været plaget af flere knæskader (spillede ikke i 2011) og rangerede i 2010 som en af de dårligste linebackers ifølge Pro Football Focus.

Utah States middle linebacker Bobby Wagner vil som udgangspunkt passe rigtig godt til Falcons. Han er hurtig, atletisk, arbejder hårdt i vægtrummet og har masser af erfaring men det er ikke sikkert, han er på brættet midt/slut anden runde. North Carolina State Terrell Manning kan være en spiller, Falcons vil se nærmere på i omegnen af fjerde runde. Hans gode special teams-evner er et ekstra plus.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *