Denver Broncos’ vej til Super Bowl

Denver Broncos vandt 13 kampe i den regulære sæson og satte en NFL-rekord i scorede point. Siden blev det til to sejre i slutspillet, og her kan du læse en kort gennemgang af alle 18 kampe.

1. Vs. Baltimore Ravens: 49-27
Denver indleder sæsonen med at smadre de regerende Super Bowl-mestr fra Ravens. Quarterback Peyton Manning bliver den sjette i historien – og den første i 44 år – til at kaste syv touchdowns i en kamp. Wes Welker, Demaryius Thomas og Julius Thomas griber alle to touchdowns.

2. @ New York Giants: 41-23
Peyton møder Eli for tredje gang i karrieren og vinder for tredje gang. Forsvaret intercepter Giants-quarterbacken hele fire gange, og Trinton Holiday scorer på et 81-yard punt return. Kampen er relativt lige de tre første quarters, men Denver sætter tingene på plads i de sidste 15 minutter.

3. Vs. Oakland Raiders: 37-21
Manning kaster tre touchdowns og er nu oppe på 12 styks efter de tre første kampe, hvilket er en NFL-rekord. Quarterbacken completer vilde 32 af 37 kast for 374 yards, og wide receiver Eric Decker hiver otte bolde ind for 133 yards og en scoring.

4. Vs. Philadelphia Eagles: 52-20
Denvers angrebsmaskine er ustoppelig, og de 52 point er ny franchise rekord. Holiday scorer endnu en gang på et langt return, denne gang fra 105 yards efter et kick off, og Manning kaster fire touchdowns og sætter endnu en NFL-rekord med 16 touchdowns efter fire kampe.

5. @ Dallas Cowboys: 51-48
Tony Romo kaster for 506 yards men bliver intercepted kort før tid, og i stedet afgør kicker Matt Prater kampen til Denvers fordel som tiden løber ud. Manning kaster igen fire touchdowns men bliver også intercepted for første gang i sæsonen. De to hold kombinerer for 1039 offensive yards – næst flest i en NFL-kamp siden 1970.

6. Vs. Jacksonville Jaguars: 35-19
Kampen er tættere end cifrene antyder. Manning fumbler bolden væk to gange, og linebacker Paul Posluszny returnerer en Manning-interception for et touchdown. Takket være running back Knowshon Morenos tre touchdowns vinder Denver dog alligevel og er 6-0.

7. @ Indianapolis Colts: 39-33
Manning får en varm, hjertelig velkomst af Colts’ fans men må tage derfra med sæsonens første nederlag. Andrew Luck kaster tre touchdowns og løber selv ind for en scoring. To Denver-turnovers i fjerde quarter giver et 10-point swing og viser sig kostbare i sidste ende.

8. Vs. Washington Redskins: 45-21
Broncos er nede med 7-21 i tredje quarter, men så sætter Manning og co. turbo på og scorer kampens sidste 38 point. Manning kaster tre interceptions men finder også kolleger for fire touchdowns, og forsvaret laver fire interceptions. Cornerback Dominique Rodgers-Cromartie lukker kampen med sit 75-yard interception return for touchdown.

9. @ San Diego Chargers: 28-20
Chargers dominerer totalt time of possession (38+ minutter), men alligevel trækker Denver det længste strå. Head coach John Fox, der er ramt af et hjertetilfælde, ser fra sygesengen Manning kaste fire touchdowns på i alt blot otte minutter og 15 sekunder. Alle fire scoringsserier er over 73 yards, og tre af serierne er på flere end syv spil…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *