Deflategate: NFL og NFLPA forhandler om forlig

NFL og spillerforeningen NFLPA diskuterer et muligt forlig i sagaen om Tom Bradys karantæne for Patriots-quarterbackens rolle i “Deflategate”.

Det skriver både ESPN og Fox Sports mandag aften.

I sidste uge kom det frem, at NFLPA havde henvendt sig til NFL med et forslag om et forlig, der blev mødt med “tavshed”. Men nu forlyder det, at der er forhandlinger i gang, selvom kilder dog samtidig fortæller, at det stadig er mest sandsynligt, at parterne ikke enes om et forlig.

NFLs commissioner Roger Goodell overvejer stadig, om Bradys karantæne skal reduceres fra fire spilledage, efter at Goodell for fem uger siden hørte Bradys appel i sagen. Brady vil ifølge flere medier helt renses i sagen – i forhold til eventuelt snyd med lufttrykket i bolde før AFC-finalen. Han er dog ifølge ESPN formentligt villig til at acceptere en bøde for ikke at have samarbejdet tilstrækkeligt med den uafhængige undersøger Ted Wells, da denne i foråret undersøgte sagen.

Ifølge Fox Sports er Brady “frustreret” over, at sagen endnu ikke har fået en afslutning. Patriots indleder sin training camp på onsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *