Training camp interview: Minnesota Vikings

Training camp er i fuld gang, og Draftday.dk bringer i de kommende uger en række interviews med nogle af de journalister, der dækker NFL-hold om dét, de har set. I dag gælder det Minnesota Vikings. Læs blandt andet hvem der har imponeret.

Draftday.dk har stillet Mark Craig fra The Minneapolis Star-Tribune tre spørgsmål:

1. Hvem har indtil nu imponeret dig mest i Vikings’ training camp?

“Udover det åbenlyse – som at Adrian Peterson som altid ser fremragende ud – vil jeg sige, at Teddy Bridgewater samlet set har været imponerende for en rookie-quarterback, der har skullet lære meget. Han begyndte stærkt, men har været en smule i et mindre gear i de seneste dage, fordi de installerer mere af angrebet, og han skal stå ansigt til mere. Men han ser godt ud og presser Matt Cassel.”

2. Hvad er lige nu den største bekymring?

“Linebacker-positionerne. Vikings er ikke sikre på, hvem der lige nu passer ind. Topvalget, Anthony Barr, har set godt ud og er nu i startkæden. Han er talentfuld, men upoleret. Chad Greenway er solid, men over 30 år. Og middle linebacker-positionen er vidt åben med Jasper Brinkley, Audie Cole og Michael Mauti, der konkurrerer.”

3. Kan du nævne en mindre kendt spiller, der er fløjet under radaren, som kan få en plads i truppen og bidrage i 2014?

“Rookie og syvenderundevalget, cornerback Jabari Price, har vakt opsigt. Han skal som syvenderundevalg arbejde for at få et job. Han er hårdfør, fysiskbetonet og respekterer virkelig det mentale aspekt af spillet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *