Patriots dropper appelsag

New England Patriots vil ikke appellere den dom, som holdet har fået i “Deflategate”. Det fortalte holdets ejer Robert Kraft tirsdag aften klokken 19, dansk tid, på et pressemøde.

Kraft talte til medierne under ejernes møde i San Francisco.
– Jeg vil modvilligt acceptere, hvad der er blevet tildelt os, og jeg vil ikke fortsætte denne dialog og retorik – og vi vil ikke appellere, sagde Kraft.

Det betyder, at Patriots som straf for snyd med lufttrykket i bolde før AFC-finalen, som holdet i sidste uge bev dømt for, mister et førsterundevalg i 2016-draften og et fjerderundevalg i 2017-draften samt får en historisk stor bøde på én million dollars.

NFLPA vil dog stadig fortsætte appellen, der skal få omstødt quarterback Tom Bradys karantæne på fire kampe.

LÆS: Tom Bradys sværeste kamp

Ejeren forklarede forinden, at “Deflategate” har krævet alt for meget tid og er blevet kørt alt for langt ud.
– Dette er bedst for New England Patriots, vores fans og NFL, lød det fra Kraft.

Han sagde, at han ville have truffet en anden beslutning, hvis han skulle have truffet den i sidste uge, hvor straffen blev tildelt. Han forklarede, at han enten kunne have fortsat eller afsluttet sagen. Han valgte det sidste år.
– På intet tidspunkt skal ét holds agenda opveje de samlede 32 holds agendaer, sagde Kraft.

Der var tidligere tirsdag nyhedshistorier fremme om, at Patriots og NFL var ved at finde en løsning på sagen. Men en sådan løsning – potentielt i form af et forlig – kom altså ikke. Kraft tog ikke spørgsmål fra mediefolkene til stede ved pressemødet, men sagde, at han har “respekt” for commissioner Roger Goodell.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *