Bradys agent kalder appelproces “en farce”

Tom Bradys agent, Don Yee, kalder i en udtalelse processen omkring NFL’s håndtering af New England Patriots-quarterbackens appel i “Deflatgate” for “en farce”.

– Appelprocessen var en farce, og resultatet er, at kommissæren blåstempler sin egen beslutning, udtaler Yee ifølge ESPN’s Adam Schefter.

Yee kalder Roger Goodells beslutning om at stadfæste de oprindelige fire karantænedage for “utrolig skuffende, men ikke overraskende”, fordi hele processen omkring appellen var unfair.

– Vigtigst af alt så har hverken Tom eller Patriots gjort noget galt. Og NFL har ikke nogen beviser for, at noget upassende skete, siger Yee.

Han hæfter sig ved, at Ted Wells undersøgelse strakte sig over 100 dage, mens Brady og hans repræsentanter kun få dage før appellen fik at vide, at de kun havde fire timer til at forsvare sig imod rapportens konklusioner. Derfor havde de ikke tid nok til at fremføre vigtige vidner i sagen.

– Endelig, med hensyn til spørgsmålet om samarbejde, forelagde vi kommissæren en hidtil uset mængde af elektroniske data, der alle er ubestridelige. Jeg tror ikke, at noget privat menneske ville have accepteret at give nogen den mængde information, som Tom var villig til at afsløre over for kommissæren, konstaterer Yee.

Han siger, at al elektronisk information blev ignoreret af kommissæren, og at han ikke ved hvorfor.

– I hvilket omfang Tom åbnede sit privatliv til kommissæren vil blive klart i de kommende dage, siger Yee.

Han konstaterer, at Roger Goodells beslutning og straf ikke har noget fortilfælde i NFL’s historie, og at kommissærens beslutning ændrer på den konkurrencemæssige balance for den kommende sæson.

– Beslutningen er forkert og har intet grundlag, og den mindsker spillets integritet, slutter Yee.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *