Bradys advokat: Valg af retssal betyder intet

Det betyder intet for Tom Brady og spillerforeningen NFLPA, at en dommer ved den føderale ret i Minnesota torsdag afviste at tage Tom Brady-sagen – for i stedet at sende sagen i armene på en dommer i New York.

Det fortæller advokaten Jeffrey Kessler, der er NFLPAs ledende, juridiske skikkelse i sagen.
– Det betyder virkelig ikke noget for os, hvor sagen er. Nu har vi endelig et neutralt forum. Vi er meget sikre på vores position i et neutralt forum, sagde han torsdag til Pro Football Talk.

NFLPA havde ansøgt om at få sagen for retten i Minnesota, der historisk set ofte har dømt til fordel for spillere og NFLPA i stridigheder mod NFL. Derfor anses det af mange for et lille nederlag for spillerforeningen og Brady, at sagen nu skal til New York.

Men Kessler er ikke enig. Og han er tilfreds med, at det nu er dommer Richard Berman, der skal høre Bradys appel om, at dommeren skal afvise NFLs karantæne på fire spilledage for hans rolle i “Deflategate”.
– Vi er meget tilfredse med ham, siger Kessler.

NFLPA håber, at sagen kan blive afsluttet inden den 4. september, så Brady potentielt kan være med i sæsonpremieren. Ellers vil NFLPA bede dommeren om at give Brady lov til at spille, mens sagen er for retten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *