Brady om Deflategate: Vi har i høj grad alle tabt

New England Patriots quarterback Tom Brady udtrykte både glæde og tristhed, da han fredag for første gang kommenterede på annulleringen af sin karantæne i Deflategate.

På Facebook takkede Brady for al den støtte, han har fået fra familie, fans, holdkammerater og andre tidligere og nuværende spillere.

Han udtrykte desuden taknemmelighed for, at dommer Richard Berman annullerede den karantæne på fire spilledage som NFL tildelte ham.

Men på den anden side konstaterede Brady også, at hele sagen om Deflategate har trukket hårde veksler på NFL.

– Selvom jeg er glad for at kunne spille, så er jeg ked af, at vores liga har måttet igennem det her. Jeg tror ikke, det har hjulpet vores sport – vi har i høj grad alle tabt, konstaterede Brady.

Han beklagede overfor alle, der har følt sig ramt i hans forsøg på at løse striden.

– Jeg elsker NFL. Det er et privilegium at være en del af NFL, og jeg stræber altid efter at gøre mit bedste for at repræsentere mit hold og ligaen på en måde, der vil gøre alle medlemmer stolt, sagde Brady.

Brady forklarede, at han glæder sig til at kæmpe inden for stregerne og håber, at NFL-fans nu kan vende opmærksomheden mod det, som spillet handler om.

– De mange store spillere og trænere, der hver uge arbejder så hårdt og ofrer så meget for at gøre sporten fantastisk, skrev Brady. 

Brady takkede også dommer Berman og hans juridiske hold for at have truffet en afgørelse på karantæne-spørgsmålet i løbet af blot fem uger.

– Jeg ser frem til repræsentere New England Patriots på torsdag aften i sæsonpremieren. Jeg håber at kunne gøre vores fans stolte i år og fremover, sluttede Brady.

Følg Patriots i sæsonpremieren med NFL Gamepass

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *