Brady: Jeg fik ikke taget luft ud af boldene

New England Patriots’ quarterback Tom Brady blev torsdag aften bombarderet med spørgsmål på et pressemøde, hvor han svarede på spørgsmål om sin rolle i “Deflategate”.

Brady afviste – ligesom Patriots’ head coach Bill Belichick tidligere på dagen – at han har sørget for, at de bolde, han kastede med i AFC-finalen, fik et mindre lufttryk, så han bedre kunne holde om bolden.
– Jeg forandrede ikke bolden på nogen måde, sagde Brady.

Han forklarede, at han før kampene vælger de bolde, som han skulle bruge, hvorefter holdets udstyrs-assistenter tager sig af boldene og gør dem klar.
– Jeg vil ikke have, at nogen gnubber dem, putter luft i dem, tager luft ud af dem – for mig er boldene perfekte, og det forventer jeg, de er, når jeg er på banen, sagde Brady.

Han oplevede ikke, at der var problemer med boldene i AFC-finalen og kunne ikke mærke forskel på dem, han brugte før pausen, der havde for lidt luft i sig – og dem, der havde de tilstrækkelige mål, som blev brugt efter pausen.
– Jeg tænkte over det, før jeg vågnede mandag morgen og besvarede et spørgsmål i radioen om det. Det var første gang, jeg hørte om det, sagde Brady.

Brady afviste, at han snyder.
– Jeg føler, at jeg altid har spillet indenfor reglerne, og jeg vil aldrig gøre noget for at bryde reglerne.

Han sagde samtidig, at han endnu ikke har hørt fra NFL, der netop nu undersøger forløbet i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *