Bountygate: NFL vil også undersøge Washington Redskins

NFL vil nu undersøge, om Washington Redskins også havde et belønningssystem, der gav spillerne en økonomisk gevinst for at ramme modstanderen hårdt og i nogle tilfælde skade denne.

Det fortæller en kilde i NFL til avisen The Washington Post, der natten til lørdag brød historien om, at New Orleans ikke er alene om sådan et ulovligt bonussystem.

For også Redskins har – ifølge fire spillere og en tidligere træner, som avisen har talt med – haft sådan et system under defensiv koordinator Gregg Williams’ ledelse, da han fra 2004 til 2007 var holdets defensive koordinator.

Det var under Williams’ ledelse, at Saints gennem tre sæsoner fra 2009 til 2011 havde et system, der førte til en massiv efterforskning fra NFL, og som nu kan koste spillere, trænere, ledere og holdet som helhed bøder, karantæner eller tab af draft picks, fordi Saints har brudt ligaens regler.

Den tidligere defensive end hos Washington Redskins, Phillip Daniels, som er holdets nuværende director of player development, erkendte natten til lørdag offentligt, at Redskins havde sådan et system, men forsvarede Williams ved at sige, at koordinatoren forsøger at fremhæve “god, hård football”.

Ledelsen hos Washington Redskins ønskede fredag ikke at kommentere avisens historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *