Boston-skribent: Belichick tror ikke på Brady

New England Patriots opgav kampen for at få straffene i “Deflategate” reduceret, fordi holdets head coach og siden ejer ikke troede på quarterback Tom Bradys forklaring.

Det hævder sportsjournalisten Ron Borges fra The Boston Herald.

Brady fastholder, at han ikke havde kendskab til, at assistenter hos Patriots før AFC-finalen lukkede luft ud af Patriots’ bolde, så de kunne passe til Bradys ønsker. Og Patriots’ ejer Robert Kraft har hele tiden sagt, at han tror fuldt og fast på sin quarterbacks forklaring.

Men tirsdag besluttede Kraft alligevel pludselig at stoppe kampen – til stor overraskelse for mange. Og Ron Borges tror, at det kan skyldes, at Kraft har fået et andet syn på Bradys rolle i sagen efter samtaler med holdets head coach Bill Belichick.
– Ud fra hvad jeg har fået at vide fra folk, der kender ham, troede Belichick aldrig på hans (Bradys) historie, sagde Borges på CSN New England.

Ifølge Borges er det bemærkelsesværdigt, at “ingen” quarterback har bakket op om Brady.
– Fordi de hader Brady? Nej. De er ikke dumme. De ved, at intet kan ske med de bolde uden, at quarterbacken har viden om det.

Bill Belichick havde ifølge NFL ikke kendskab til et snyderi med boldene. Brady er suspenderet fire spilledage, men har appelleret kendelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *