Blog: Verdens bedste osteklokke

Jens Arnborg fortæller her om en fed NFL-måned med knuste drømme, store øjeblikke og vilde kampe – og hårde og hektiske døgn – for både fans og tv-kommentatorer.

Jens Arnborg var fra 2007 til 2012 vært, kommentator og redaktør på Viasats NFL-dækning på 3+. Han har dækket fem Super Bowls og vil i denne sæson blogge på Draftday.dk om NFL – med særlig fokus på football i medierne.

Slutspillet er i gang! Det er ganske simpelt den bedste tid for NFL-fans i hele verden – også for kommentatorerne på tv.

Knald-eller-fald-konceptet er på mange måder ondt, men også netop derfor så spektakulært. Jeg gjorde altid det, at jeg i min lille NFL-blok skrev samtlige mulige Super Bowls ned, når slutspillet gik i gang. 36 i alt. Som dagene og kampene gik, stregede jeg én efter én de matchups ud, der ikke længere var mulige. Det er jo det, slutspillet handler om:

Eliminering. Knuste drømme. Gotta love it!

Jeg elskede slutspillet (og gør det stadig) – også selv om det jo også var hårdt for en gammel knark som mig. Normalt kunne jeg sove tv-tømmermændene ud efter en lang aften med fyraften klokken 02:30 og sengetid et par timer senere. Det kunne jeg ikke i de to første slutspilsweekender. Langt fra.

Når den første lørdagskamp var afsluttet ved 2-tiden, var det hjem på hotellet, af med jakkesættet og derefter i seng med tv’et tændt. Der var jo lige en sen playoff-kamp, der skulle ses, og en masse adrenalin, der gjorde, at jeg alligevel ikke kunne sove.

En håndfuld timer senere var det op igen. Morgenmad. Checke ud. Afsted på arbejde. Nedredigering af lørdagens kampe plus et par andre små indslag. Redaktionsmøde. De sidste rettelser i manuskriptet. Og nå ja, godt syv timers live-tv til at afslutte dagen. Og så kunne der ellers sættes to nye streger i den lille NFL-blok. En fantastisk tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *