Blog: Stats til søndagen

Hvilket slutspilshold har klaret sig bedst mod andre slutspilshold, hvorfor er Ravens statistisk set bedre uden Ray Lewis, og hvilken profil spillede for bare et år siden i Canada? Læs her masser af stats før søndagens kampe.

For igen i aften går det løs med yderligere to wild card-kampe. Baltimore Ravens tager hjemme imod Indianapolis Colts, og Washington Redskins gæster Seattle Seahawks.

Læs her stats – med fokus på de fire hold:

0 – Antallet af turnovers, som Colts’ quarterback Andrew Luck har nettet i sine sidste tre kampe, efter at han førte NFL med 23 turnovers i de første 13 kampe.

1 – Sacks, som Colts’ outside linebacker Robert Mathis har lavet i sine seneste fem kampe, efter at han lavede seks sacks i sine første fem kampe i sæsonen.

2 – Antal sacks, som Seahawks’ venstre tackle Russell Okung har tilladt i 15 kampe ifølge Stats LLC.

2,97 – Antal sekunder i gennemsnit, der går fra Seahawks’ quarterback Russell Wilson råber “hut” og bolden snappes, til han kaster den. Det længste gennemsnit i NFL ifølge Pro Football Focus.

3 – Interceptions, som Ravens’ safety Ed Reed har lavet i slutspilsopgør, hvor modstanderen alene har været Indianapolis Colts. Han har i alt lavet otte i slutspillet og mangler én for at tangere NFL-rekorden for picks i slutspillet.

4 – Antal hjemmekampe, som Ravens’ linebacker Ray Lewis har spillet i sin 17 år-lange karriere, der ellers har budt på otte slutspil og 17 slutspilskampe.

4 – Sacks, som Ravens’ Ray Rice har tilladt i 2012. Flest i NFL af en running back.

4-1 – Seahawks’ “record” i grundspillet mod andre hold, der har kvalificeret sig til slutspillet. Bedst blandt slutspilsholdene i den kategori.

4,3 – Procentvis antal gange, hvor Seahawks’ quarterback Russell Wilson er blevet “stuffed” for ingen eller minus yards på løb – den laveste procentsats i NFL. Han er blevet stuffet på bare fire af 94 løb.

5 – Antal sæsoner i træk som indledning på karrieren, hvor Ravens’ quarterback Joe Flacco har startet en slutspilskamp – inklusiv søndagens opgør mod Colts. Den første der har præsteret dette i sine fem første sæsoner i NFL i Super Bowl-æraen.

5-1 – Ravens’ “record”, da linebacker Ray Lewis blev skadet og missede resten af grundspillet. De gik “5-5” uden ham.

5,1 – Rushing yards pr. løb tilladt af Indianapolis Colts. Næstflest i NFL.

7 – Colts’ quarterback Andrew Lucks alder, da Ravens’ linebacker Ray Lewis spillede sin første NFL-kamp i 1996.

7-1 – Ravens’ “record” i 2012, når quarterback Joe Flacco finder en modtager på mindst 40 procent af kast, der ryger mindst 10 yards op af banen.

8,0 – Yards pr. løb, som Redskins’ quarterback Robert Griffin III har skaffet i anden halvleg. Bedst i NFL i 2012.

8,3 – Yards pr. kast, som Washington Redskins har skaffet i 2012. Flest i NFL.

9-1 – Redskins’ “record” med wide receiver Pierre Garcon på banen. Han missede seks kampe i grundspillet på grund af en skade – i den periode tabte Redskins fem af de seks kampe.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *