Blog: Så lav dog en aftale…!

S Ed Reed til Houston Texans
Baltimore Ravens er meget ”pessimistiske” omkring at forlænge med Reed, som er for dyr, og som lige nu flirter med flere andre hold – ikke mindst Texans. Tabet af Glover Quinn betyder, at Texans har brug for en ny safety, og selvom Reed bliver 35 år den 11. september, er han stadig én af NFLs bedste” ballhawks”. Han er dog ikke fremtiden, og derfor får han næppe de seks-syv millioner dollars årligt, som han angiveligt søger. Men kan han erkende det og gå ned i pris på for eksempel en toårig aftale, vil Texans, der har forhandlet længe med Reeds agent, slå til. Og Reed kan derved slutte karrieren for et Super Bowl-kaliber mandskab og samtidig være med til at udvikle sin egen afløser, som Texans passende kan bruge sit sene førsterundevalg på at vælge i en årgang, hvor det vrimler med talentfulde safeties.

CB Nnamdi Asomugha til New Orleans Saints
Asomugha har formentligt to valgmuligheder i Saints og 49ers, der begge har haft ham på besøg. Hos Saints kan han blive genforenet med den nye defensive koordinator, Rob Ryan, der i Oakland gjorde Asomugha til NFLs bedste cornerback i 2010, hvorefter den 31-årige tidligere stjernespiller floppede i Philadelphia. Asomugha er på ingen måder længere nogen sikker skanse, nogle mener, at han er gået helt i stå, men han vil passe fint til Saints’ forsvarssystem, hvis Ryan kan klemme en sidste, udmærket sæson ud af ham. Og mulighederne for at starte i New Orleans’ sårbare secondary er større end i San Franciscos secondary.

CB Brent Grimes til Tampa Bay Buccaneers
Ja, Buccanners flirter kraftigt med Darrelle Revis. Men her er, hvad jeg vil tænke, hvis jeg var general manager Mark Dominik: Buccaneers er ikke et ”win now”-hold – trods alt – og derfor kan jeg ikke se idéen i både at handle et førsterundevalg til Jets (som Jets angiveligt kræver) og samtidig give Revis en ny, kæmpe kontrakt, hvis han ikke skal forlade Tampa i 2014. Det er en stor investering for en cornerback for et hold, der måske først kan gå hele vejen i 2014 eller 2015. Hvorfor ikke beholde det valg og så i stedet signe Brent Grimes, der i 2011 var én af NFLs bedste cornerbacks, men som var skadet i akillessenen i 2012. Meldingerne går på, at Grimes er fit og i form igen, og selvom han er på den skæve side af de 30 år, er han potentielt stadig en top-cornerback. Og så er han langt billigere end Revis – og bonussen er, at NFC South-rivalerne fra Falcons samtidig vil blive svækket, hvis Buccaners signer ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *