Blog: Så lav dog en aftale…!

Vi har et match! Se her hvilke spillere, der bør lave aftaler med hvilke hold, hvis begge parter skal være tilfredse. Her er nemlig 10 bud på aftaler, der ligger lige til højrebenet efter godt én uge med free agency, hvor lønkravene så småt begynder at falde.

Enig eller uenig? Kommentér gerne på Twitter til @shygumhansen

QB Kevin Kolb til New York Jets
Lige nu er Jets’ quarterbacks Mark Sanchez, David Garrard, Greg McElroy, Mat Simms og Tim Tebow, og det er svært at se en oplagt starter i én af de fem, selvom Sanchez – trods en elendig 2012-sæson – formentligt får endnu en chance. Kolb skuffede fælt i to sæsoner i Arizona og er netop blevet fyret, men tilbage i 2009 og 2010 gjorde han det lovende hos Eagles. Dengang var hans offensive koordinator Marty Mornhinweg, der nu har samme rolle hos Jets. Det vil gavne Kolb at blive genforenet med sin gamle mentor, og det kan kun gøre Jets bedre at få en konkurrent til de fem svage quarterbacks i truppen. Og dét i en Kevin Kolb, som oven i købet trives bedst i et West Coast-angreb, som Jets kører i 2013.

RB Ahmad Bradshaw til Green Bay Packers
Packers har vist interesse for Bradshaw, men er ikke et hold, der normalt investerer stort via free agency. Men nu hvor markedspriserne er mindre, og hvor Bradshaw stadig er ledig – og er den bedste running back på markedet – skal Packers på banen. Trods flere skader har Bradshaw været en vigtig dle af Giants’ angreb, han løb for flere end 1000 yards i 2012, og hans mange forcer vil være en gevinst i Packers’ mangesidede angrebssystem

WR Doug Baldwin til Colts (via en handel)
Colts’ åbenhjertige ejer Jim Irsay har tweetet, at Colts har kig på en wide receiver. Den receiver kan meget vel være Baldwin, der har imponeret som undrafted free agent i Seattle, men som nu er faldet ned gennem holdets depth chart, efter at Seahawks har byttet sig til Percy Harvin. Baldwin var holdkammerat med Colts-quarterback Andrew Luck hos Stanford, hvor hans offensive koordinator var Pep Hamilton, der nu er i samme rolle hos Colts. Han kender altså quarterbacken og systemet – og kan hjælpe et hold, der savner endnu en wide receiver. Et sjette- eller syvenderundevalg for Baldwin vil være en fin handel for begge parter.

OT Eric Winston til Miami Dolphins
Jake Long er røget til Rams, og derfor er Dolphins på udkig efter en ny offensive tackle og har onsdag Winston på besøg. Den tidligere Chiefs-starter kan erstatte Jonathan Martin som højre tackle, hvis Martin bliver ny venstre tackle i stedet for Long. Winston hører til blandt de bedste på positionen i NFL, og hvis Martin gør det solidt som venstre tackle, har Dolphins udmærkede bodyguards for ”franchise quarterback” Ryan Tannehill. Winston gik på college hos Miami og kender området – det kan lokke ham dertil, hvis pengene er tilfredsstillende.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *