Blog: Ravens – spiller for spiller

SPECIAL-TEAMS:

#4 P Sam Koch, 6’1, 200
En mere end solid punter, der laver få fejl. Han har puntet for Ravens siden 2006 og har i 2012 måske haft sin allerbedste sæson som punter. Han ejer de fleste punting-rekorder i holdets historie og er en mand, som holdet kan regne med.

# 9 PK Justin Tucker, 6’0, 180
Rookien fra Texas spillede på et Pro Bowl-niveau i hans første sæson i NFL, hvor han ramte plet på 30 af 33 field goal-forsøg inklusiv alle fra 50 yards eller mere. Han har sendt 13 af de seneste 14 spark mellem stængerne, og han er en meget, meget mentalt stærk kicker. Tucker sparker hårdt til bolden, og det resulterede i den regulære sæson i 49 touchbacks

#12 KR Jacoby Jones, 6’2, 212
All-Pro-førstevalg og Pro Bowler. Ravens har i Jacoby Jones en kickoff returner, der i denne sæson har returneret to kickoffs hele vejen, og som har snittet hele 30,7 yards pr. returnering. Han er dødsensfarlig og kan blive Super Bowls relativt ukendte stjerne, der afgør kampen til Baltimores fordel.

#12 PR Jacoby Jones, 6’2, 212
På punt-returneringer har Jones også scoret et touchdown, og han er solid og giver også her Ravens et våben, der kan sikre holdet et godt udgangspunkt. Han er hurtig over de længere distancer, men er ikke en type der ”dribler” sig vej gennem en opdækning.

#51 ST Brendon Ayanbadejo 6’1, 225
Legendarisk special teamer. Brendon Ayanbadejo har været i tre Pro Bowls og lavede i den regulære sæson samlet 13 special teams-tacklinger. Han har skabt sig en karriere i NFL via special teams, men er samtidig kendt som en meget udvandt type med mange meninger, som han ytrer sig om – for eksempel er han fortaler for bryllupper mellem homoseksuelle, hvilket har gjort ham upopulær blandt flere amerikanere.

#46 LS Morgan Cox, 6’4, 241
Trænerne kan godt lide Cox’ stabilitet, og hans samarbejde med Sam Kock og Justin Tuck – til sammen kalder de tre sig for ”The Wolfpack” – er glimrende. Han sender nogle solide snaps af sted og har en udmærket størrelse, der gør, at han kan holde skansen så længe, det kræves. Han lavede i grundspillet to tacklinger på special teams.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *