Blog: NFL Pregame Party – konferencefinaler

NFL var ved at ”freake ud”
Sidste år fortalte anonyme kilder til avisen The New York Post, at NFL var ved at “freake ud over halvlegsshowet”.
– Det er koreograferet og øvet, så det kan blive bygget og pillet ned så hurtigt som muligt. Og du kan bare ikke bygge en scene og pille den ned hurtigt nok i kulden, sagde en kilde.

NFL afviste siden historien, men de anonyme kilders udsagn viser meget godt, hvilke problemer der kan opstå, når man kombinerer ordet “Super Bowl” med “frostgrader”.

Og det er netop en stor del af årsagen til, at der er så mange kritikere af dettes års Super Bowl-by. For, mener kritikerne, der er alt for mange ubekendte faktorer, som kan smadre den ene kamp, som de foregående 266 kampe i sæsonen ellers alle har handlet om.

Men hvis dette års Super Bowl i New York bliver en succes, er vejen banet for andre byer i det nordlige USA som Chicago eller Philadelphia, der også vil have en finale til deres by og stadion, selvom det er udendørs og under frysepunktet. Washington Redskins’ ejer Dan Snyder og New England Patriots’ ejer Robert Kraft har begge erklæret, at de sagtens kan se en NFL-finale i deres byer.
– Jeg mener, at Washington bør få én uanset hvad. Det er landets hovedstad, har Snyder sagt.

Om to en halv uge ved vi, om det er realistisk med endnu en Super Bowl i kulden. For som Frank Sinatra synger om New York:

Hvis man kan klare det dér, kan man klare det alle steder.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *