Blog: NFL Pregame Party – 6. runde

Ulemper ved nye forslag
Den tidligere NFL-agent, Joel Corry, foreslår overfor Draftday.dk, at NFL vender tilbage til reglerne fra 1980’erne, hvor en spiller kun behøvede at være ude i fire uger, når han røg på IR-listen. For i 1993 blev salary cappen indført, og derfor kan holdene ikke længere i samme grad ”gemme” en spiller på IR-listen og tage ham tilbage, for der er en salary cap, han skal passe ind i.
– Mit forslag vil formentligt kræve mere salary cap-planlægning, men det er muligt at gennemføre, siger Joel Corry, der var én af grundlæggerne af ”Premier Sports Management”, som blandt andre har Rey Maualuga, Jordan Cameron og Adam Vinatieri i dets fold, til Draftday.dk.

Drew Pittman foreslår, at ligaen både har en kortere IR-liste, hvor en spiller skal være i fire til seks uger og en længere liste, hvor en spiller er ude for sæsonen.
– Måske har den korte IR-liste en begrænsning på pladserne pr. år, måske har den ikke. Og for at lande på den sæsonafsluttende IR-liste skal man få en lægelig vurdering, der erklærer, at spilleren vil misse minimum halvdelen af sæsonen, og holdet skal garantere spillerens ”P5”-løn (basisløn, red.) i resten af året, forklarer han.

Han erkender, at der er ulemper ved alle forslag, som ændrer ved det nuværende system. For eksempel i forhold til salary cappen.
– Forstå mig ret: Dette forslag har sine ulemper, men det er en mulig løsning. Jeg er ikke sikker på, at den regel virker, men der skal være et system, der er bedre, end det vi har nu, siger han til Draftday.dk.

Og det er han langt fra ene om at synes.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *