Blog: NFL Pregame Party – 17. runde

DÉT BØR DU VIDE FØR 17. SPILLERUNDE (FORTSAT)…

* Manning, Broncos og NFL-rekorderne
Peyton Manning og Denver Broncos kan slå flere NFL-rekorder i opgøret i 17. spillerunde mod Oakland Raiders og dermed cementere dét, som, flere mener, er den største sæson, som en quarterback og et angreb nogensinde har haft i NFL-historien.

Manning har allerede slået Tom Bradys rekord for flest passing touchdowns i en sæson, og Denver Broncos er det første hold nogensinde, som har fem forskellige spillere med mindst 10 touchdowns for sæsonen. Begge er nogle imponerende rekorder.

Men den 37-årige Manning kan også slå Drew Brees’ rekord fra 2011 for flest passing yards (5476) i en sæson. Det kræver 265 yards. Han er desuden 44 completions fra at tage Brees’ rekord for flest completions i en sæson. Brees nettede 468 i 2011, Manning har i øjeblikket 425 completions på kontoen. Det er mange completions i en kamp, så den rekord får Manning næppe.

Denver skal som hold samtidig blot score 18 point for at slå New England Patriots’ rekord for flest point i en sæson. Patriots havde 589 i 2007. Broncos kan også slå NFL-rekorden for flest total yards i en sæson (7474 yards, Saints, 2011), hvilket vil kræve 429 yards, og Denver kan også tage NFL-rekorden for flest total touchdowns i en sæson (75, Patriots, 2011). Broncos er oppe på 72 touchdowns og mangler altså blot fire styk for at slå den.

Også rekorden for fleste første downs (444, Patriots, 2011) kan på en usædvanlig god dag indhentes. Men Broncos er p.t. hele 37 første downs fra bare at tangere den, så den rekord er stort set urørlig.

* Black Monday forude
Allerede inden søndagens opgør vil det vælte ud med rygter og kildebaserede nyheder om trænere, der får sparket efter kampen.

Sådan er det hvert år, og sådan vil det være i 2013. For vi kan være helt sikre på, at fokus for en lang række hold før og efter søndagens opgør vil være, om holdet bør fyre træneren. Typisk ryger en bunke trænere derfor dagen efter på dét, der kaldes “Black Monday”.

Men allerede før og efter kampen ved vi som regel, hvem der ryger – eller hvem der er meget, meget tæt på at få fyresedlen med mindre, at en samtale mellem holdets ejer og øverste ledelse kan ændre ved det.

Så hold godt øje med nyhederne søndag aften. Det bliver som regel helt vildt (og det bringer historien videre til næste historie…).

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *